7 juli 2015

Aston Villa voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van Aston Villa voor het seizoen 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse kledingsponsor Macron en de club uit Birmingham. In dit voetbalshirt speelt Aston Villa de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Aston Villa eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Premier League, waardoor het maar net degradatie ontliep. Daarnaast stond de club in de finale van de FA Cup, maar moest het het onderspit delven tegen Arsenal. Aston Villa en Macron lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Beide nieuwe voetbalshirts van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt op Villa Park hebben een klassiek design.

Aston Villa thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Aston Villa thuisshirt 2015-2016 is gebaseerd op de voetbalshirts van de jaren '60. Het shirt is overwegend paars met licht blauwe details. De romp van het Aston Villa voetbalshirt is paars en hierover lopen dunne horizontale lijntjes in een andere tint. De mouwen zijn geheel licht blauw met aan de onderkant drie subtiele paarse lijntjes. Deze lijntjes komen bovendien terug in de overwegend licht blauwe gevouwen kraag van het shirt. Bovendien bevat het Aston Villa shirt een v-hals. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van Macron. De Italiaanse kledingsponsor is al sinds 2012 kledingsponsor van The Villans. De andere borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor QuickBooks versiert het midden van het shirt. De achterkant van het shirt bevat net onder de nek de bijnaam van de club: Villans. Over de zijkant van het nieuwe Aston Villa thuisshirt loopt een licht blauwe strip. Het nieuwe Aston Villa thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden een paarse lijn. Bovendien bevat het short de logo's van de club en Macron. De kousen worden gekenmerkt door het paars/licht blauw geblokte design. Bovendien staan op de kousen de initialen van de club: AVFC (Aston Villa FC).

Aston Villa uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Aston Villa uitshirt 2015-2016 heeft een opvallende kleur. Dit voetbalshirt is namelijk geel met zwarte details. De zwarte details komen terug in de opstaande polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, de kledingsponsor en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De achterkant bevat net onder de nek de naam van de club. Het uittenue van Aston Villa wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. De kousen van het nieuwe Aston Villa uittenue zijn bovendien overwegend geel met aan de bovenkant een zwarte strip. Check hieronder de foto's van de nieuwe Aston Villa voetbalshirts, waarin sterren als Agbanlahor, Vlaar, Benteke, Gil, Okore en Cole gedurende het seizoen 2015-2016 zullen spelen.

Aston Villa voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Aston Villa voetbalshirt kan je zowel in de thuisversie als in de uitversie vanaf nu kopen in de online Aston Villa shop voor SLECHTS € 29,95!. Hier kan je je voetbalshirts ook laten bedrukken met de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Aston Villa op de achterkant van de voetbalshirts dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Check bovendien ook alle andere voetbalshirts van Premier League clubs!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Aston -Villa -voetbalshirt -2015-2016 (1)

Aston -villa -voetbalshirts -2015-2016

Aston -villa -voetbalshirt -2015-2016