Aston Villa uitshirt 2020-2021

Deze week is het nieuwe uitshirt van Aston Villa officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds afgelopen seizoen de trotse kledingsponsor van de Engelse club. Het nieuwe uitshirt is aankomend seizoen te bewonderen in de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. Door de zeventiende plaats afgelopen seizoen is Aston Villa op het nippertje in de Premier League gebleven. Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue? Check het hieronder!

Aston Villa uit shirt en tenue 2020-2021

Voor het eerst sinds het seizoen 2017-2018 heeft Aston Villa een zwart uittenue. Kledingsponsor Kappa heeft gekozen voor een stijlvol design van het uitshirt. De basiskleur van het nieuwe tenue is zwart. Over de body van het shirt lopen een dunne, rode lijnen in de verticale richting. Net als de body van het shirt, zijn de mouwen van het shirt zwart. Op deze mouwen is het lichtblauwe Kappa te geplaatst. Deze staat hoog op de schouders van het shirt. Het nieuwe uittricot van Aston Villa is uitgerust met een klassieke kraag, met knoop. De kraag is uitgerust met een taping in de clubkleuren van Aston Villa, lichtblauw en bordeaux rood. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Kappa. De kledingsponsor is sinds afgelopen seizoen verantwoordelijk voor de ontwerpen van de tenues van Aston Villa. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Aston Villa. Tot slot de hoofdsponsor van de club, Cazoo, staat op het midden van het shirt. Het logo van Aston Villa is komt terug op de achterkant van het shirt, in de kraag. Het nieuwe uittenue van Aston Villa wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen.

Aston Villa voetbalshirt bestellen

Dit nieuwe Aston Villa uittenue is vooralsnog alleen te koop in de webshop van de Engelse club. Wil je andere merchandise kopen van clubs uit Premier League? Check DEZE WEBSHOP!