Aston Villa thuisshirt 2021-2022

Aston Villa en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe Aston Villa thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Birmingham de Premier Leauge, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Villa Park gedurende 2021-2022. Ook dit jaar is Kappa weer de producent van de Aston Villa voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van ''the Villans'' en sinds 2020-2021 prijkt Cazoo als shirtsponsor op de Aston Villa tenues.

Aston Villa thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Kappa Aston Vilal thuisshirt 2021-2022 heeft het iconische design. De body van het tenue is paars en de mouwen van het voetbalshirt zijn lichtblauw. De body van het tenue bevat verder een sublimatieprint van verticale banen in verschillende breedtes en verwijzen naar de successen van de clubs de afgelopen seizoenen. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw met een subtiele paarse lijn. Dit design komt ook weer terug in de ronde hals van het nieuwe Aston Villa thuistenue 2021-2022. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa logo in het wit en de linkerborst is uitgerust met de officiële badge van de club. Dit betreft een siliconen badge. Sponsor CAZOO prijkt op het midden van het Aston Villa tenue in het wit. In de nek op de achterzijde van het tenue is een graphic van een leeuw aangebracht, geïnspireerd door de leeuw uit het clublogo. Het Aston Villa thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Kappa staan. De achterzijde bevat en lichtblauwe band. De kousen van het tenue zijn lichtblauwe en bevatten de naam van de club en het Kappa logo in het paars.

De Aston Villa tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Kappa Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Kappa Aston Villa thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Grealish, Buendia, Watkins, Young, El Ghazi, Traoré, Mings en nog meer spelers of check het Aston Villa thuisshirt 2021-2022. 

Aston Villa voetbalshirt 2021-2022 bestellen

Het Kappa Aston Villa thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het nieuwe tenue is voor volwassenen ongeveer € 84,95 en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kun je het tenue van Villa ook laten bedrukken met en eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Aston Villa shirt in DEZE WEBSHOP!

Aston Villa thuisshirt 2021-2022