25 mei 2011

AS Saint Etienne thuisshirt 2011/2012

Het nieuwe thuisshirt van AS Saint Etienne is officieel door de club bekend gemaakt. In dit shirt speelt Saint Etienne de thuiswedstrijden in het Stade Geoffroy-Guichard gedurende het seizoen 2011/2012. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door de verticale donkergroene en lichtgroene banen over het shirt. De mouwen hebben een lichtgroene kleur. Het nieuwe thuisshirt van AS Saint Etienne bevat een witte polokraag met een kleine V-hals. Ook de drie Adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. Op het midden van de borst staat het logo van teamkledingsponsor Adidas en op de linkerborst het logo van ''Les Verts'' met daarboven een gouden ster. Deze gouden ster refereert aan de tien behaalde landskampioenschappen van Frankrijk.

Winamax Poker is de hoofdsponsor en staat midden op het shirt. Subsponsor Loire heeft een plaatstje gekregen op de rechterborst. In de achterkant van de kraag is bovendien de naam van de club in het goud geborduurd.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Saint Etienne thuisshirt en van het gehele tenue. Deze kan je binnenkort kopen in de voetbalshop van Subside Sports.