Het AS Monaco uitshirt voor het seizoen 2014-2015 is officieel gepresenteerd door de Franse vice-kampioen en kledingsponsor Nike. Het voetbalshirt ontworpen door Nike zal gedragen gaan worden gedurende Ligue 1 en Champions League uitwedstrijden in het seizoen 2014-2015. Het AS Monaco uitshirt is overwegend blauw. De kleur blauw moet verwijzen naar de kuststrook van Monaco die een hoge invloed heeft op het prinsdom Monaco. Het AS Monaco voetbalshirt is opgebouwd uit 2 kleuren blauw en dit geeft de 2 kleuren van de oceaan weer waarop Monaco op uitkijkt. Het voetbalshirt bezit een strakke donkerblauwe v-hals en ook de mouwen van het AS Monaco voetbalshirt zijn donkerblauw. Het rood van het thuisshirt scheidt met een dunne lijn de mouwen van de bies aan de uiteinden van de mouwen. In de binnenzijde van de hals komt ook het rood van het AS Monaco thuisshirt terug. Het nieuwe logo op de linkerborst van het AS Monaco voetbalshirt is het meest in het oog springende detail. De linkerborst bezit een compleet nieuw AS Monaco logo en symboliseert een nieuw tijdperk voor de club. Het logo is in het bezit van een gouden omlijning en bezit de kleur van de vlag van AS Monaco. Ook bezit het nieuwe AS Monaco logo op de linkerborst een kroon om de trotse status als een constitutionele monarchie te vertegenwoordigen. De initialen van de club hebben op het logo plaats gemaakt voor "AS Monaco FC". Op de rechterborst van het voetbalshirt is een witte Nike swoosh gedrukt. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Falcao, Berbatov, Moutinho en Carvalho.

Het AS Monaco uittenue 2014-2015 wordt gecomplementeerd door een donker blauw short en lichtblauwe kousen. Langs de zijkant van het AS Monaco loopt een verticale lichtblauwe streep. De bovenzijde van de AS Monaco kousen zijn donkerblauw. Zowel het AS Monaco thuisshirt als het uitshirt zijn te koop in de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief officiële printing van de vele sterspelers. Check hieronder foto's van het nieuwe AS Monaco uitshirt dat aankomend seizoen gedragen zal worden.

Koop het hier... en geef hieronder je mening!!!

AS Monaco Uitshirt 2014-2015

AS Monaco Uitshirt 2014-2015 3

AS Monaco Uitshirt 2014-2015 4

AS Monaco Uitshirt 2014-2015 2

Extra informatie AS Monaco voetbalshirts


Alle Nike voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron foto's: news.nike.com