Arsenal trainingsshirts 2021-2022

Het nieuwe Arsenal warming-up shirt en trainingsshirt 2021-2022 zijn vandaag officieel gelanceerd en bevat een opvallende kleurencombinatie! De trainingsshirts worden door het team van trainer Mikel Arteta gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Adidas is weer verantwoordelijk voor de trainingskleding en tenues van ''The Gunners'' dit seizoen. Sinds de zomer van 2019 is het Duitse sportmerk de kledingsponsor van de Londenaren.

Arsenal warming-up shirt 2021-2022

Adidas gebruikt dit seizoen een opvallend template voor alle warming-up shirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is. Ook het Arsenal warming-up shirt 2021-2022 heeft dit template en bevat een all-over camouflage print. Deze print is een combinatie van roze, grijs en zwart. De print bevindt zich zowel op de body van het warming-up shirt als op de mouwen. Een ander opvallend kenmerk van de warming-up shirts van adidas is dat de drie adidas trademark strepen ontbreken op de inloopshirts. Verder is het Arsenal pré match top 2021-2022 uitgerust met een zwarte, ronde hals. Ook de Arsenal badge op de linkerborst is zwart. De andere borst bevat het adidas performance logo en op het midden van het tenue prijkt het logo van Fly Emirates, dat sinds 2006 de shirtsponsor is van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Emirates Stadium. Het logo van Fly Emirates betreft opnieuw het ''Emirates, Fly Better'' logo.

Arsenal trainingsshirt 2021-2022

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt heeft dezelfde kleur als het Arsenal trainingspak 2021-2022. Het Arsenal trainingsshirt is namelijk ook mint groen en heeft verder alle kenmerken van het nieuwe adidas TIRO 21 template. Het trainingsshirt bevat een combinatie van een subtiele V-hals en opstaande kraag. De adidas trademark strepen op de mouwen zijn overwegend wit en lopen vanaf het midden over in het mint groen. Verder bevat het trainingstenue van Arsenal aan de zijkanten een zwarte band. Dit is ook de kleur van alle logo's op het trainingstenue. Deze staan op dezelfde plek als op het warming-up shirt. Het trainingstenue wordt dit jaar gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met in het mintgroen de logo's van adidas en de club.

Zoals alle Arsenal en adidas trainingskleding zijn ook de trainingstenues van Arsenal weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van het warming-up shirt verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht/zweet en voor ventilatie. Hierdoor is zijn de trainingsshirts perfect om in te sporten en casual te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Arsenal trainingslijn 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Aubameyang, Saka, Pépé, Martinelli, Lacazette, Partey, Willian en nog meer spelers. En check ook het nieuwe Arsenal trainingspak 2021-2022

Arsenal warming-up shirt bestellen

Het nieuwe adidas Arsenal warming-up shirt en trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen is het warming-up shirt € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Alle trainingskleding is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Arsenal trainingsshirts direct in deze SHOP! 

of deze fanshop!

of deze SHOP

Arsenal warming-up shirt 2021-2022

Arsenal trainingsshirt 2021-2022