23 juni 2017

Arsenal trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt voor 2017-2018 is vandaag ook door de Londense club gelanceerd in samenwerking met PUMA. Dit shirt wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de thuiswedstrijden in het Emirates Stadium dit seizoen. Wanneer het nieuwe nieuwe uitshirt en 3e shirt bekend gemaakt worden, lanceren beide partijen ook een trainingsshirt dat door de club gedragen wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingstenue voor de uitwedstrijden van de club.

Arsenal training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Arsenal trainingsshirt voor de thuiswedstrijden is dit seizoen weer overwegend rood en bevat ook grijze details. Deze grijze details komen terug in de crew neck en in de mouwen. De mouwen zijn dti seizoen uitgerust met een rode strip. Deze strip is verdeeld in dunne, rode puntjes. Bovendien zijn in de strip over de rechter mouw de initialen van de club van manager Arsene Wenger verwerkt: AFC. Op de borst van het tenue staan de logo's van de club en Puma en op het midden van het shirt staat sponsor Fly Emirates. Met Puma heeft Arsenal een partnership sinds 2014 en met Fly Emirates sinds 2006. De nieuwe trainingstenues van Arsenal worden gecompleteerd door een grijs trainingsbroekje. Dit voetbalbroekje bevat aan de zijkanten een flitsende rode strip. Ook op de broekjes staan de logo's van de club en Arsenal.

Zoals alle trainingskleding van Puma is dit trainingstenue ook uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat iedereen optimaal kan presteren in dit tenuetje. Tijdens de warming-up voor de wedstrijden tijdens 2017-2018 draagt Arsenal speciale camouflage pre match tops. Check bovendien het nieuwe trainingspak van Arsenal. De nieuwe trainingskleding wordt door Gunners als Giroud, Özil, Alexis, Wilshere, Walcott, Cech en andere sterspelers vanaf nu gedragen.

Arsenal trainingsshirt kopen

Het nieuwe Arsenal trainingstenue kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Het trainingsbroekje heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen en is € 34,95 in kindermaten. Dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL of in KIDS size 128, 140, 152, 164 en 176. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare Arsenal items hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Arsenal trainingsshirt altijd in DEZE WINKEL 

of DEZE SHOP!