23 juni 2017

Arsenal camouflage warming-up shirt 2017-2018

De nieuwe warming-up shirts van Arsenal voor 2017-2018 zijn vandaag ook bekend gemaakt. Arsenal gaat dit seizoen CAMO style! Dit nieuwe shirt wordt door de equipe van Arsène Wenger gedragen tijdens het warmlopen voorafgaande aan de Premier League, FA Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadium komend seizoen. Vandaag is het eerste shirt van de camouflage collectie van Arsenal bekend gemaakt. Deze maakt onderdeel uit van de thuiscollectie. Later deze zomer lanceren de club en Puma ook nog een ander shirt, welke gedragen wordt in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Check hieronder alles over de Arsenal camouflage collectie en het nieuwe warming-up shirt van The Gunners.

Arsenal CAMO training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe warming-up shirt van Arsenal voor de thuiswedstrijden van 2017-2018 heeft een all-over camouflage print in het rood/grijs. Dit zijn dezelfde kleuren als het Arsenal trainingsshirt voor 2017-2018.  De all-over CAMO print is geïnspireerd door de Arsenal trainingskleding van de jaren '90 en bevat bovendien kleine puntjes. De camo print betreft een all-over print over de gehele voorkant van het shirt en over de mouwen Verder is het nieuwe warming-up shirt van de Londense club uitgerust met een ronde hals en prijken de logo's van Puma en Arsenal op de borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de Engelse club. Hoofdsponsor Fly Emirates staat op het midden van dit pre match top en het logo van Puma komt ook weer terug op de schouders en mouwen. De achterkant van het shirt is bijna geheel grijs en bevat maar een aantal CAMO accenten. 

Het camouflage warming-up tenue kan gecompleteerd worden door een grijze trainingsbroek. Dit betreft de trainingsbroek van het nieuwste Arsenal trainingspak voor 2017-2018. Deze trainingsbroek is geheel grijs en bevat aan de bovenkant een strakke tailleband waarmee je zelf de pasvorm aan kan passen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits. Op deze broek staan ook weer de logo's van de club en PUMA. De onderkant van de broek bevat ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. 

Zoals alle trainingskleding van de club, is ook de CAMOUFLAGE collectie van de club uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Ter voorbereiding op de uitwedstrijden dit seizoen draagt de 13 voudig kampioen een ander inloopshirt. Deze heeft hetzelfde template, maar bevat een camo print in het blauw/licht blauw. Naast deze items bevat de camouflage collectie van de in 1886 opgerichte club ook een cap, t-shirt, rugzak en gymtas. 

Arsenal camouflage training shirt kopen

Het nieuwe Arsenal CAMO shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder, zoals het nieuwe thuisshirt of andere items uit de trainingscollectie. Directe levering gegarandeerd. 

Scoor de nieuwste Arsenal trainingskleding in deze online winkel!