Arsenal presentatiepak Europa League 2019-2020

Arsenal en adidas hebben vandaag ook het nieuwe presentatiepak voor de wedstrijden in Europa bekend gemaakt. Dit pak wordt door de Londenaren alleen gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League gedurende dit seizoen. Arsenal eindigde vorig seizoen als vijfde in de Premier League, waardoor het opnieuw opgeleverd is aan het spelen op het tweede niveau van Europa. Afgelopen seizoen behaalde het team van Emery de finale, maar moest het haar meerdere erkennen in stadsgenoot Chelsea. Het presentatiepak wordt met name gedragen wanneer de spelers naar de wedstrijden reizen of na afloop van de wedstrijden in Europa, bijvoorbeeld wanneer de pers te woord wordt gestaan.

Blauw/geel Arsenal trainingsjack en trainingsbroek Europa

Het nieuwe presentatiepak van Arsenal wordt niet gebruikt tijdens de trainingen. Dan dragen de spelers namelijk het nieuwe Arsenal Europa League trainingspak voor 2019-2020. Het pak heeft wel dezelfde kleuren als het trainingspak. Het presentatiepak van Arsenal is overwegend navy blauw met gele accenten. De gele details zijn te vinden in de v-baan over de borst. De baan loopt via de oksels door naar de achterkant van het trainingsjack van het presentatiepak. Ook de drie strepen van adidas op de mouwen zijn geel. Hetzelfde geldt voor de logo's van adidas, de club en Fly Emirates op de borst. Het jack van het presentatiepak van Arsenal bevat verder twee zakken aan de zijkanten. De onderkant van het jack bevat een tailleband, welke naadloos aansluit op het lichaam. Bovendien bevat het Arsenal trainingsjack voor Europa een doorlopende rits. 

Het Arsenal presentatiepak voor Europa wordt compleet gemaakt door de zogenaamde ultimate trainingsbroek. Deze is zwart met gele adidas strepen en weer gele adidas en Arsenal logo's. De onderkant van de trainingsbroek van Arsenal is opnieuw uitgerust met enkelritsen en de bovenkant van de trainingsbroek voor Europa bevat een tailleband. Ook de zakken op de trainingsbroek mogen dit jaar niet ontbreken. De Arsenal trainingsbroek heeft verder een toelopende fit. Dit betekent dat de trainingsbroek een strakke pasvorm heeft en met name strak om de kuiten en enkels valt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Arsenal presentatiepak voor 2019-2020. Check ook het andere Arsenal presentatiepak voor 2019-2020.

Arsenal Europa League presentatiepak kopen

Het nieuwe Arsenal pak kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het jack heeft een prijs van € 69,95 en de trainingsbroek heeft een prijs van € 74,95. Check ook andere Arsenal producten in de onderstaande winkels! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Arsenal presentatiepak voor Europa direct in deze winkel!  

of in deze SHOP