Arsenal Europa League trainingspak 2019-2020

Arsenal en adidas hebben vandaag het nieuwe Arsenal Europa League trainingspak voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Dit pak wordt door de Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden. Het keurkorps van Emery eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plaats in de Premier League en speelt om die reden voor het tweede opeenvolgende seizoen in de Europa League. Vanaf dit seizoen is adidas verantwoordelijk voor het design van het trainingspak van de Londense club. Arsenal en adidas tekenden een contract voor de duur van vijf seizoenen.

Blauwe Arsenal trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe Arsenal Europa League trainingspak voor 2019-2020 is geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt van Arsenal. Het 3e shirt wordt ook met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in Europa. Het trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. De training sweater van Arsenal heeft een ander template dan de top van het andere Arsenal trainingspak voor 2019-2020. De training top is namelijk uitgerust met een hoge hals met een rits. Het eerder gelanceerde Arsenal pak bevat alleen een semihoge hals, zonder rits. De top is overwegend navy blauw (door adidas ''Collegiate navy'' genoemd) met gele (Eqt yellow) details. De drie strepen van adidas bevinden zich alleen op de mouwen en zijn geel. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club, adidas en hoofdsponsor Fly Emirates op de borst. Het pak bevat verder duimgaten aan de onderkant van de mouwen. De top is verder gemaakt van een stretchy materiaal. Dit in combinatie met de duimgaten zorgt ervoor dat de training top van Arsenal naadloos aansluit op het lichaam.

Het Arsenal Europa League trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De drie adidas strepen zijn minder lang dan normaliter. Deze staan in het geel op de zijkanten van de pijpen van de broek en ook de logo's van Arsenal en adi zijn geel. Verder heeft de trainingsbroek dezelfde kenmerken als alle andere trainingsbroeken van adidas. De broek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. De broek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder bevat de bovenkant een tailleband en zijn de zijkanten van de Arsenal trainingsbroek uitgerust met twee zakken. Uiteraard is het gehele Arsenal trainingspak ook uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Arsenal trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pépé, Özil, Aubameyang, Mustafi, Lacazette, Mkhitaryan, Xhaka, Koscielny en andere sterspelers.

Arsenal Europa League trainingspak 2019-2020

Het Arsenal Europa trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is de ultimate trainingstrui € 69,95. De trainingsbroek voor de Europa League wedstrijden is € 74,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Directe levering!

Bestel het nieuwe Arsenal trainingspak direct in deze SHOP of 

deze winkel! 

Arsenal trainingspak Europa 2019-2020