Arsenal trainingspak 2019-2020

Arsenal en adidas hebben na het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020 ook het nieuwe trainingspak voor 2019-2020 gelanceerd. Dit pak wordt door The Gunners gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende 2019-20. Adidas is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Londense club. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Puma, dat sinds 2014-2015 de kleding voor Arsenal produceerde. De komende vijf seizoenen zien we alleen maar Arsenal trainingspakken van adidas. Check hier de eerste!

Rood/Navy Arsenal trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Alle trainingspakken van adidas zijn dit seizoen gebaseerd op het TIRO19 template van adidas. Dit betekent dat alle pakken van adidas hetzelfde design hebben, behalve een andere kleur en logo's. Het nieuwe trainingspak van Arsenal bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek en is geheel in stijl van de clubkleuren van de club van manager Emery. De trainingstrui is rood met navy blauwe accenten. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn navy blauw en hetzelfde geldt voor de diagonale banen aan de zijkanten van de top en ter hoogte van de ellebogen. In tegenstelling tot vorig seizoen zijn de tops van adidas dit jaar uitgerust met een hoge hals. Vorig seizoen was dit nog een V-hals. Op de borst staan de logo's van de club en adidas en op het midden staat sponsor Fly Emirates. De vliegmaatschappij is sinds 2006 hoofdsponsor van Arsenal. De trainingstrui van Arsenal is dit seizoen uitgerust met duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. Ook de raglanmouwen van de trui dragen hier aan bij. De trui is ook in een navy blauwe versie gelanceerd. Dit is de trui die de technische staf van de club draagt.

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek. De broek bevat verder rode adidas strepen aan de zijkanten en een diagonale band ter hoogte van de knieën. Ook de logo's van de club en adi staan op de nieuwe Arsenal trainingsbroek. Verder heeft de trainingsbroek alle kenmerken van de pakken die we gewend zijn. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De broek van Arsenal is verder uitgerust met twee zakken en de onderkant van de trainingsbroek is voorzien van enkelritsen. De adidas trainingsbroeken hebben dit jaar ook weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de Arsenal trainingsbroek met name strak valt om de enkels en kuiten. De Arsenal trainingspakken zijn ook uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Arsenal trainingspakken, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Özil, Aubameyang, Lacazette, Mkhitaryan, Mustafi, Iwobi en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Arsenal thuisshirt van adidas. 

Arsenal trainingspak 2019-2020 kopen

Het nieuwe Arsenal trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De tops en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De tops hebben voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) een prijs van € 64,95. De trainingsbroek is in kindermaten € 49,95 en voor volwassenen € 54,95. Directe levering!

Bestel het nieuwe Arsenal trainingspak direct in deze SHOP of 

deze winkel! 

Arsenal trainingspak 2019-2020

Arsenal trainingspak 2019-2020