3 juli 2019

Arsenal presentatiepak 2019-2020

Arsenal en adi hebben vandaag ook het nieuwe presentatiepak voor 2019-2020 uitgebracht. Het pak wordt door de spelers met name gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden dit seizoen. In het trainingspak werken de spelers van Arsenal dus geen trainingen af. Het presentatie trainingspak van het keurkorps van manager Unai Emery heeft een standaard template. Dit betreft het TIRO19 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor al haar pakken dit seizoen. Het pak bestaat weer uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Arsenal presentatiejack en trainingsbroek 2019-2020

Het trainingsjack van Arsenal is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2019-2020. Het jack is namelijk een combinatie van rood en navy blauw. De navy blauwe details komen terug in de horizontale baan over de borst. Deze band loopt door richting de oksels. Ook de drie strepen van adidas op de mouwen zijn dit jaar navy blauw. Het presentatiejack van Arsenal is verder uitgerust met een hoge hals en ook deze bevat een dunne, navy blauwe band. De rechterborst is uitgerust met het logo van adidas. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van The Gunners en volgt Puma op. Puma verzorgde sinds 2014 de kleding van de Londenaren. De linkerborst bevat het Arsenal logo. Verder is het presentatiejack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en een tailleband aan de onderkant, welke ervoor zorgt dat het trainingsjack strak om het lichaam valt. Het rood/blauwe trainingsjack wordt met name door de spelers van Arsenal gedragen. Er is ook een blauw/rode versie. Dit is het jack dat met name wordt gedragen door de staf van de club.

Het nieuwe Arsenal presentatiepak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een donker blauwe trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek bevat rode accenten. De drie strepen van adidas zijn ''scarlet'' (de tint rood die door adidas aan de kleur is gegeven). De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband en de onderkant van de trainingsbroek van Arsenal is uitgerust met enkelritsen. Deze zorgen ervoor dat je nog makkelijker de broek aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen. De trainingsbroeken hebben de bekende toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt. Alle pakken van Arsenal zijn dit seizoen weer uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Arsenal trainingspakken, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Aubameyang, Özil, Lacazette, Mkhitaryan, Xhaka, Mustafi, Iwobi en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe Arsenal trainingspak.

Arsenal presentatiepak 2019-2020 kopen

Het Arsenal presentatiepak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het jack en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het presentatiejack heeft voor volwassenen een prijs van € 79,95 en voor kinderen zijn deze € 69,95. De broeken zijn € 54,95 in volwassen maten en € 49,95 in kindermaten. Check ook nog meer Arsenal items in deze winkels.

Bestel het nieuwe Arsenal trainingspak direct in deze SHOP of 

deze winkel! 

Arsenal presentatiepak 2019-2020

Arsenal presentatiepak 2019-2020