De nieuwe Arsenal pre match tops of trainingsshirts 2015-2016 zijn tegelijkertijd met de nieuwe thuisshirts voor 2015-2016 bekend gemaakt tijdens een live event in het Emirates Stadion in Londen op 15 juni 2015. De pre match tops zullen door de spelers van Arsenal vooral gedragen worden tijdens het inlopen en de warming-up ter voorbereiding op de Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2015-2016. Het nieuwe pre match top van Arsenal heeft een uniek design en is geheel in stijl van de clubkleuren van The Gunners.

Arsenal pre match trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe Arsenal pre match top 2015-2016 is geheel rood en wordt gekenmerkt door de donkerder rode strepen, welke het lichaam accentueren. Deze strepen hebben wat weg van de iconische outfit van Spiderman. Alleen de voorkant van het pre match op heeft dit design. De achterkant van het pre match trainingsshirt is geheel rood. Het logo van kledingsponsor PUMA prijkt zowel op de rechter borst als iop beide mouwen van het shirt. De Duitse kledingsponsor verzorgt sinds afgelopen seizoen de tenues en trainingskleding van Arsenal. Verder staat het logo van hoofdsponsor Fly Emirates op het midden van het shirt en staat het Arsenal logo op de linker borst. Op de achterkant van het shirt staat aan de bovenkant een triangel met de letter A erin. Dit logo komt ook terug op het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 en het nieuwe Arsenal keepersshirt 2015-2016 en is een verwijzing naar de naam van de club: Arsenal FC. Het nieuwe Arsenal trainingstenue wordt gecompleteerd door een wit trainingsbroekje. Op dit trainingsbroekje staan bovendien de logo's van Arsenal en PUMA en de achterkant is uitgerust met een rood vlak. De kousen van het trainingstenue zijn geheel wit met twee dunne rode horizontale strepen en het Puma logo. Check hieronder de foto's van de nieuwe Arsenal pre match trainingsshirts of tops 2015-2016.

Arsenal pre match op 2015-2016 kopen

Deze Arsenal trainingsshirts kan je vanaf medio eind juni 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe thuisshirts en keepersshirts, die vandaag gelanceerd zijn door Arsenal en Puma.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Arsenal -pre -match -trainingsshrit -2015-2016