16 juni 2015

Arsenal thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 is officieel gepresenteerd door Arsenal en kledingsponsor Puma onder de campagne “Powered by fans” tijdens een live event in het stadion van de club. In een eerder stadium lekte al diverse designs van het mogelijk nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 uit. Club legende Thierry Henry en de beroemde DJ Gilles Peterson maakten het publiek enthousiast, terwijl de fans zongen over de North Bank en Clock End tribunes. Toen het aanmoedigen van het publiek een hoogtepunt bereikte, verschenen de spelers Santi Cazorla, Hector Bellerín, Tomas Rosicky, Nacho Monreal en Danny Welbeck op het podium en toonden zij het nieuwe thuistenue aan de fans. In het nieuwe voetbalshirt speelt Arsenal de Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Fly Emirates Stadium gedurende het seizoen 2015-2016. Arsenal speelt in dit voetbalshirt als FA-Cup winnaar ook hoogstwaarschijnlijk de finale om de Community Shield, waarin Chelsea de tegenstander is. Het nieuwe thuisshirt van Arsenal kent een klassiek uiterlijk en is overwegend rood gekleurd. De kleur wit vormt ook een belangrijke kleur op het voetbalshirt. Het voetbalshirt werd gisteren op een speciale gelegenheid in het Fly Emirates Stadium gepresenteerd. Op dit evenement waren zowel huidige – als vroegere Arsenal sterren als Henry aanwezig.

Arsenal thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 beeldt een iconisch design uit met een rode body en witte schouders en mouwen. Gouden details nemen op het nieuwe voetbalshirt ook een belangrijke positie in. Het Arsenal shirt kent een witte henley collar met een gouden omlijning. Op de achterzijde van het voetbalshirt onder de witte henley collar komt een witte triangel terug, waarin een A staat gedrukt. Dit representeert de club Arsenal FC. De achterzijde van het Arsenal thuisshirt is verder rood met een witte onderzijde. Om de henley collar van het shirt extra klassiek te maken is de collar omgeturnd tot een polo henley collar. Uit de kraag loopt een rode belijning over de schouders en mouwen. De mouwen worden op zijn beurt afgesloten met een gouden dunne bies. Ook bezitten de schouders een rood logo van kledingsponsor Puma. Een wit logo van kledingsponsor Puma, dat sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van “The Gunners” is, komt terug op de rechterborst. De linkerborst van het Arsenal shirt is versierd met het logo van de club, terwijl het logo van hoofdsponsor Fly Emirates terugkomt op het midden van het voetbalshirt. Fly Emirates is al vanaf 2004 kledingsponsor van “The Gunners”. Het Arsenal thuistenue 2015-2016 wordt gecomplementeerd door een wit short en witte kousen. Beide kledingstukken kennen rode details.

Officiële Arsenal Premier League bedrukking 2015-2016

In het seizoen 2015-2016 zullen de Arsenal voetbalshirts voorzien zijn van de officiële Arsenal Premier League bedrukking. De Premier League bedrukking is wit van kleur en kent een zwarte omlijning. De onderzijde van deze bedrukking wordt versierd met het logo van de Engelse voetbalbond FA. Ook de namen van de Arsenal spelers worden in het wit gedrukt.

Arsenal thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2015-2016 is zowel in kinder- als in volwassenmaten vanaf nu verkrijgbaar in de officiële  de Arsenal SHOPInclusief 10% korting! Natuurlijk vind jij in deze online shop zowel het volledige thuistenue en de trainingskleding van de club uit Londen. Check daar ook de voetbalshirts inclusief officiële Premier League bedrukking van sterspelers als Özil, Sanchez, Giroud en Ramsey met zowel korte- als lange mouwen. Of laat je Arsenal shirt voorzien van een eigen naam en nummer. De Premier League bedrukking is dezelfde bedrukking als de spelers op de achterkant van het shirt dragen tijdens Premier League wedstrijden. Directe levering en gratis verzending!

Heb je een mening over het nieuwe shirt van Arsenal? Deel het hieronder!

Arsenal FC Thuisshirt 2015-2016

Arsenal FC Thuisshirt 2015-2016 2

Arsenal FC Thuisshirt 2015-2016 3

Arsenal FC Thuisshirt 2015-2016 4