22 juni 2017

Arsenal lanceert ook roze keepersshirt voor 2017-2018

Een dag na de lancering van het nieuwe thuisshirt en het keepersshirt voor de thuiswedstrijden van 2017-2018 is ook het nieuwe keeperstenue voor de uitwedstrijden van 2017-2018 officieel bekend gemaakt. Dit is het keepersshirt dat door de keepers van Arsenal (Cech en Ospina) vooral wordt gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en Europa League gedurende 2017-2018. Waar het shirt voor de thuiswedstrijden een vrij veilige kleur heeft, is dat niet het geval voor het keepersshirt voor de thuiswedstrijden van The Gunners. Check hieronder de details van het keeperstenue voor dit seizoen.

Roze Arsenal keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Arsenal away keepersshirt is dit seizoen namelijk overwegend roze. Daarnaast is het keepersshirt uitgerust met zwarte accenten. Deze zwarte details komen vooral terug in de Puma T7 strip over de schouders en mouwen. Deze strip is dit seizoen niet een doorlopende strip, maar is uitgerust met verschillende cirkels, welke een special effect creëren. Ook de logo's van de club en Puma op de borst zijn zwart en dit geldt ook voor het logo van de Duitse kledingsponsor op de schouders en mouwen. De achterkant van het tenue is uitgerust met het iconische kanon uit het logo van de club. Verder bevat het roze keepersshirt een crew neck. Dit tenue wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en de aan sinds 2014-2015 verbonden kledingsponsor prijken. De zijkanten van het broekje bevatten eenzelfde zwarte band als zich over de schouders en mouwen bevindt. De onderkant van de pijpen bevatten ook nog een subtiele zwarte lijn. De kousen van het nieuwe keeperstenue zijn een combinatie van roze en zwart. De bovenkant van de kousen is namelijk zwart en loopt naar de onderkant middels snelle zwarte strepen over in het roze. Op de kousen staan het logo van Puma en de kanon van ''The Gunners.''

Dit zijn de keeperstenues die Cech, Ospina en alle andere keepers van Arsenal dragen tijdens de uitwedstrijden. Check ook het groene Arsenal keepersshirt voor de thuiswedstrijden of het nieuwste thuisshirt van Arsenal.

Arsenal keepersshirt kopen

Het nieuwe, roze Arsenal keepersshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor KIDS en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 74,95. In de onderstaande shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen gedurende dit seizoen.

Scoor het nieuwste Arsenal keepersshirt in deze SHOP

of deze SHOP!