21 juni 2017

Arsenal keepersshirt 2017-2018

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt is het nieuwe Arsenal keepersshirt voor 2017-2018 officieel bekend gemaakt door de Londense club en PUMA. Dit shirt wordt onder andere gedragen door Cech, Ospina en Martinez in de Premier League, FA Cup en Europa League thuiswedstrijden in het Emirates Stadium gedurende 2017-2018. Dit is namelijk het shirt dat door alle keepers van The Gunners in de thuiswedstrijden gedragen wordt. Check hieronder alle details over het groene keepersshirt van THE GUNNERS.

Groen Arsenal keeper shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe keepersshirt van Arsenal voor 2017-2018 is dit jaar overwegend donker groen en bevat verder een vrij simpel design. Over de mouwen en schouders bevindt zich een heldere groene strip. Daarnaast is het keepersshirt van Arsenal dit seizoen uitgerust met een crew neck. Op de rechter borst prijkt de PUMA cat en de mouwen en schouders van het tenue zijn ook uitgerust met dit embleem. PUMA en The Gunners tekenden in 2014-2015 het eerste contract. Deze samenwerking loopt in ieder geval door tot 2019. De linker borst van het tenue bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. De achterkant van het keepersshirt bevat nog een uniek detail. Hier staat namelijk het kanon uit het logo van de club. Het keeperstenue wordt gecompleteerd door een donker groen keepersbroekje met aan de zijkanten een helder groene strip. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club en Puma. De kousen van het tenue zijn een combinatie van turquoise en groen. De bovenkant van de kousen zijn namelijk turquoise en lopen middels dunne strepen over in het donker groen. Op de keeperssokken staan zowel het logo van de Duitse kledingsponsor als het kanon uit het logo van de Engelse club.

Zoals alle Arsenal tenues zijn de keeperstenue van The Gunners ook uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Arsenal thuisshirt voor 2017-2018. Inmiddels hebben Arsenal en Puma ook een roze keepersshirt gelanceerd, welke gedragen wordt tijdens de uitwedstrijden. 

Arsenal keepersshirt kopen

Het Arsenal keepersshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 74,95. In deze shops kan je het tenue van Arsenal laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers dit seizoen ook op het shirt dragen. Wil je andere Arsenal producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Scoor het nieuwste Arsenal keepersshirt in deze SHOP

of deze online WINKEL