12 januari 2020

Arsenal 3e voetbalshirt 2020-2021 gelekt

De eerste details van het Arsenal 3e voetbalshirt voor 2020-2021 zijn afgelopen weekend uitgelekt via verschillende buitenlandse websites. Als dit ook echt het nieuwe Arsenal tenue voor 2020-2021 wordt, dan spelen The Gunners in dit nieuwe tenue vooral de uitwedstrijden in Europa. Dan dient de club zich natuurlijk wel te plaatsen voor Europees voetbal. De club van manager Arteta staat momenteel namelijk op een tiende plaats in de Premier League. In dit nieuwe 3e tenue speelt de club mogelijk ook een aantal wedstrijden in de Premier League en FA Cup.

Gekleurd Arsenal uitshirt en tenue 2020/21

Het Arsenal 3e shirt voor 2020-2021 bevat waarschijnlijk opvallende kleuren, maar heeft verder een standaard template. Volgens de geruchten is het tenue gebaseerd op het standaard adidas Condivo 20 template. Dit template wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print over het tenue. Deze print loopt van de borst tot de onderkant van het tenue en kennen we onder andere van het Argentinië Copa America 2020 uitshirt en het Colombia uitshirt voor 2020-2021. Verder lijkt het nieuwe Arsenal derde tenue voor 2020-2021 marine blauw te worden met neon roze en neon groene accenten. Deze kleuren lijken terug te komen in de drie strepen van adidas op de schouders. De strepen op de rechter schouder zijn roze en op de andere schouder neon groen. Hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van adidas en de club op de borst hebben deze kleurencombinatie. Het adidas logo is namelijk waarschijnlijk roze. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van The Gunners en blijft dit ook de komende vijf seizoenen. Het Arsenal logo op de andere borst is fel groen en ook de logo's van Fly Emirates (op het midden van de borst) en Visit Rwanda (op de linkermouw) hebben deze kleuren. Verder bevat het derde tenue van Arsenal waarschijnlijk een zogenaamde EQT V-hals. Deze hals is geïnspireerd door de V-hals die het Duitse sportmerk veelal gebruikte in de voetbalshirts van de jaren '90. Naar verluid wordt het tenue compleet gemaakt door een navy blauw broekje met dezelfde felle kleuren. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Of deze details kloppen, is niet bekend. Check hieronder nog een afbeelding van hoe het tenue er mogelijk uit gaat zien. Dit betreft een concept dat gemaakt is door designer AEGON. Dit tenue wordt ook pas medio augustus 2020 officieel gelanceerd door adidas en de Engelse club. Vanaf dan wordt het shirt gedragen door spelers als Aubameyang, Özil, Pépé, Xhaka, Saka, Lacazette, David Luiz en nog meer sterspelers. Check ook nog het Arsenal 3e shirt van afgelopen seizoen.

Arsenal voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Arsenal 3e shirt voor 2020-2021 kun je dus ook pas vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is hetzelfde als die van dit seizoen. Voor volwassenen is dat € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes zijn vanaf € 34,95 beschikbaar en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je nieuwe Arsenal tenue altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

Arsenal 3e voetbalshirt 2020-2021