Armenië voetbalshirts 2020-2022

Nieuwe voetbalshirts voor het land Armenië. Vandaag zijn het nieuwe thuisshirt, uitshirt en derde wedstrijdshirt van Armenië officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts is het Italiaanse sportmerk Macron. In deze nieuwe shirts speelt Armenië tijdens de voorbereiding- en kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022. Nieuwsgierig naar de nieuwe shirts? Check het hier!

Armenië thuisshirt 2020-2022

Verantwoordelijk voor de ontwerpen van de nieuwe tenues, is Macron. Macron is een exclusieve samenwerking aangegaan met de UEFA. Het sportmerk en de UEFA helpen de kleinere voetballanden met vette tenues. Andere landen waar die onderdeel uitmaken van deze deal zijn: Cyprus, Litouwen, Andorra, Liechtenstein en Luxemburg. Het nieuwe thuisshirt van Armenië heeft een rode basiskleur met grijze details. De body van het shirt is rood en een taping aan de zijkant van het shirt is grijs. De mouwen zijn uitgerust met een vet grafisch design. De kleine biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn grijs, dit geld ook voor de taping om de ronde kraag. Op de rechterkant van de borst is het logo van de Italiaanse kledingsponsor te zien. Het juichende poppetje is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het wapen van de Armeense voetbalbond. Het nieuwe thuistenue van Armenië wordt gecompleteerd door een rode voetbalbroek en rode voetbalkousen.

Armenië uitshirt 2020-2022

Het nieuwe uitshirt van Armenië is geel van kleur. Over het shirt loopt een subtiel grafisch design in verschillende tinten geel. Sommige van deze tinten neigen naar oranje. Witte details maken het shirt af. Deze witte kleur komt terug in de biesjes van de mouwen, ook rond de hals is een witte taping te zien. Het logo van Macron is ook wit van kleur. Deze komt terug op de schouders van het shirt en op de rechterkant van de borst. Het logo van de Armeense voetbalbond staat op de linkerkant van de borst. Het nieuwe uittenue van de Armeense selectie wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Ook het derde tenue van Armenië is bekend geworden. Deze is gebaseerd op hetzelfde template als het uitshirt. Echter de kleuren van het tenue zijn omgedraaid ten opzichte van het uittenue.

Armenië voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Armenië shirt kan je vanaf medio oktober 2020 bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is € 80,- voor volwassenen en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kan je het shirt ook laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, of check de goedkopere Armenië t-shirts welke je al vanaf een prijs van € 25,- bestelt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Armenië shirt altijd in DEZE WINKEL

Armenië thuisshirt 2020-2022