Armenië voetbalshirts 2018-2020

Het nationale elftal van Armenië draagt tijdens de kwalificatieperiode voor het EK van 2020 nieuwe tenues. Deze nieuwe voetbalshirts zijn vandaag officieel gelanceerd door de Armeense voetbalbond en kledingsponsor Macron. In deze shirts speelt het Armeense elftal de UEFA Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2020 gedurende 2018-2019. In de UEFA Nations League neemt Armenië het op tegen Macedonië, Liechtenstein en Gibraltar. Macron en de bond lanceerden tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt voor het Armeense elftal!

Armenië thuisshirt 2018-2020

De nieuwe tenues van Armenië zijn onderdeel van een exclusieve samenwerking tussen Macron en de UEFA. Hier is een speciaal programma voor opgezet, welke het UEFA Kit Assistence scheme wordt genoemd. Hierbij assisteren het merk en de UEFA de kleinere Europese voetballanden bij de aankleding van het nationale elftal of andere vertegenwoordigende elftallen. Ook de nationale bonden van landen als Cyprus, Litouwen, Andorra, Liechtenstein en Luxemburg worden door dit programma ondersteund. Het Armenië thuisshirt is geheel in stijl van de kleuren van de Armeense vlag. Het voetbalshirt is namelijk rood en bevat zowel blauwe als gele accenten. De blauwe details komen terug in de klassieke polo kraag met y-hals. De onderkant van de kraag bevat gele details. Verder prijken de logo's van Macron en de Armeense bond op de borst. Ter hoogte van het embleem van de bond staat ook een watermerk van het wapen van het land. Dit is onderdeel van het nieuwe template van het Italiaanse sportmerk. De bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een speciale band. Deze band heeft de kleuren van de Armeense vlag en is rood/blauw/geel. De vlag van het land prijkt ook weer aan de achterkant van de hals en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de onderkant ook weer strepen in de kleuren van de vlag van het land. Bovendien staan de logo's van de bond en Macron op de broekjes. De kousen zijn ook rood met blauwe en gele details.

Armenië uitshirt 2018-2020

Het Armenië uitshirt voor 2018-2019 is wit en bevat ter hoogte van de linkerkant van het tenue ook een watermerk van het logo van de voetbalbond. Ook de linker borst bevat weer een watermerk van het wapen van het land. Verder is het uittenue van het Armeense elftla uitgerust met een y-hals en polo krag. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft een blauwe band met daarin ook de de kleuren van de vlag. Verder heeft het shirt dezelfde kenmerken als het thuisshirt en staan de logo's van Macron en de voetbalbond op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de vlag. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met witte accenten en kenmerken van de vlag.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mkhitaryan, Özilbilic, Pizzelli, Mkoyan, Haroyan, Ghazaryan, Andonian, Manucharyan en andere sterspelers.

Armenië voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Armenië shirt kan je vanaf medio oktober 2018 bestellen in de onderstaande SHOP. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- voor volwassenen en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of check goedkopere Armenië t-shirts welke je al vanaf een prijs van € 25.- bestelt! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Armenië shirt altijd in deze winkel!