Armenië voetbalshirts 2022-2023

De Armeense voetbalbond en kledingsponsor Macron Sportswear hebben inmiddels ook de nieuwe Armenië voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Armeens voetbalelftal de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in Duitsland. De tenues worden ook gedragen door het vrouwenvoetbalelftal, de jeugdteams en het zaalvoetbalelftal. Ook deze jaargang is Macron verantwoordelijk voor het design en de productie van de Armenië voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds januari 2020 de kledingsponsor van het nationale voetbalelftal.

Armenië thuisshirt 2022-2023

Het Armenië thuisshirt 2022-2023 is overwegend rood en bevat een speciaal patroon in het navy blauw en rood. Dit patroon is geïnspireerd door de Armeense sierknopen en bevindt zich zowel op de voor- als achterkant van het tenue. Het patroon vervaagt naar de onderkant van het voetbalshirt. Verder bevat het voetbalshirt een open hals met subtiele, opstaande kraag. De mouwen zijn rood met aan de onderkant een witte band. Ook een lijn ter hoogte van de oksels is wit. Op de rechterborst prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Hayastani Futboli Federatsia (FFA). Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje bevatten hetzelfde patroon als op het voetbalshirt. De kousen zijn ook volledig rood.

Armenië uitshirt 2022-2023

Het Armenië uitshirt 2022-2023 is overwegend wit en bevat het patroon van Armeense sierknopen op de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een gouden band. Ook het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen is goud. Ook dit voetbalshirt bevat een open hals met opstaande kraag en op de linkerborst staat de badge van de nationale voetbalbond. Ter hoogte van de linker onderkant bevindt zich een print van drie ''verfstrepen'' in de kleuren van de nationale vlag: rood/blauw/geel. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Armenië derde wedstrijdshirt 2022-2023

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor Armenië. Het is een special edition shirt in een bekende kleurencombinatie voor de voetballiefhebber. De basiskleur van het shirt is namelijk zwart van kleur. En verder is het tenue goud van kleur. Het tricot heeft dezelfde all-over print als op het thuisshirt van het land. De gouden details komen terug in de taping in de kraag, de biesjes aan de onderkant van de mouwen, de scheiding van de body en de mouwen van het shirt, het logo van Macron op de rechterborst en het logo van de Armeense voetbalbond op de linkerborst. In de binnenkant van de kraag staat de vlag van Armenië. Het nieuwe tenue is volledig zwart. Ook de broek en de kousen zijn zwart van kleur en hebben details van kledingsponsor Macron en uitingen van de Armeense bond.

Zoals alle Macron tenues zijn de Armenië voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Armenië voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mkhataryan, Spertsyan, Barseghyan, Haroyan, Briasco en nog meer spelers.

Armenië voetbalshirt bestellen

De Armenië voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 79,-. De broekjes bestel je vanaf € 39,- en de kousen zijn 19,-. In deze winkels kun je de voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel de Armenië voetbalshirts altijd in deze winkel! 

of deze Armenië fanshop! 

Armenië thuisshirt 2022-2023

Armenië thuisshirt 2022-2023

Armenië uitshirt 2022-2023

 

Armenië uitshirt 2022-2023