9 juli 2016

Amazon nieuwe shirtsponsor Barcelona vanaf 2016-2017?

Volgens de geruchten is Amazon in de run om de nieuwe shirtsponsor van Barcelona te worden vanaf 2016-2017. Dit nieuws bracht het Catalaanse radiostation RAC1 gisteren. De Spaanse zender verwacht dat de Spaanse club binnen twee weken de nieuwe shirtsponsor bekend zal maken.

Over drie weken, op 30 juli 2016, speelt Barcelona haar eerst oefenwedstrijd tegen Celtic. In de tussenliggende periode hoopt Barcelona de nieuwe shirtsponsor voor 2016-2017 bekend te maken. Naast het Amerikaanse bedrijf is Qatar Airways ook nog in de running om als hoofdsponsor bij Barcelona door te gaan. De vliegmaatschappij is sinds 2013 shirtsponsor van de club. Het contract tussen Barcelona en Qatar Airways liep aan het einde van 2015-2016 af en het bedrijf is nog in onderhandeling met de club om het contract te verlengen. Onlangs zag de Japanse retailer Rakuten af van het hoofdsponsorschap van Blaugrana. De onderhandelingen tussen Barcelona en de twee mogelijke shirtsponsoren zijn in volle gang. Vraag is welk bedrijf de club voor een bedrag van minimaal € 65 miljoen per jaar wil gaan sponsoren. Dit is het bedrag dat Barcelona voorzitter Josep Maria Bartomeu onlangs aangaf in de media. Volgens RAC1 zal Qatar Airways deze strijd gaan winnen. Wij zijn benieuwd. Check hieronder een foto van het nieuwe Barcelona thuisshirt voor 2016-2017 met Amazon als shirtsponsor! Waar het nieuwe Barcelona shirt gebaseerd is op het shirt van 1992, vond Amazon.com in het 1994 pas het levenslicht.

Het nieuwste Barcelona Nike voetbalshirt kan je zonder sponsor kopen in de onderstaande shops. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Koop het nieuwe Barcelona shirt in deze deze Barcelona shop!

of in de officiële Barcelona Nike shop  (INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING)

of in deze Barcelona STORE

Barcelona -amazon -shirt -2016-2017