11 oktober 2018

Al Ahli en Umbro lanceren nieuw 3e shirt voor 2018-2019

Al Ahli heeft in samenwerking met Umbro weer een nieuw shirt gepresenteerd onder het motto ‘’WE ARE AL-ALHI.’’ Dit betreft het derde shirt van de club uit Saudi Arabië. In dit shirt speelt Al Ahli de uitwedstrijden in de competitie en in de Aziatische Champions League gedurende 2018-2019. Al Ahli speelt haar thuiswedstrijden in het Prince Abdullah al Faisal Stadium in Djedda. Check hieronder de details van het nieuwe Umbro voetbalshirt van Al Ahli.

Het Al Ahli 3e shirt voor 2018-2019 is overwegend donker groen en wordt gekenmerkt door de all-over ruiten print over het shirt. Deze ruiten zijn diagonaal op het tenue aangebracht en bevatten een fel groene omlijning. Naar het midden van het shirt hebben de ruiten een vervagend effect. Dit design is geïnspireerd door het logo van kledingsponsor Umbro. De dubbele diamant van het Engelse sportmerk prijkt op de rechter borst in het neon groen en dit is ook de kleur van het logo van Al Ahli op de andere borst. Het shirt is bovendien uitgerust met een v-hals en de achterkant van de hals bevat een fel groene omlijning. Kenmerkend aan het shirt is ook de taping aan de onderkant van de mouwen. Hierin is een rij met Umbro logo’s verwerkt. Dit is onderdeel van het speciale Umbro template voor het seizoen 2018-2019. Ook de tenues van clubs als PSV, Everton, Schalke 04 en West Ham United bevatten deze strip aan de onderkant van de mouwen. Sponsor SAUDIA staat als hoofdsponsor op het midden van het tenue en de tenues worden compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen met fel groene accenten. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Al Ahli. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Al Ahli tenues voor 2018-2019. Deze shirts kan je vooralsnog nergens bestellen. Check andere voetbalshirts van clubs uit Saoedi Arabië exclusief in deze SHOP!