Al Ahli voetbalshirts 2018-2019

Al Ahly, een club uit Saudi Arabië en Aziatisch Champions League finalist in 2016 heeft in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gelanceerd onder het motto: ''We are Al AHLY.'' In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Saudi Premier League gedurende dit seizoen. De in 1937 opgerichte club speelt haar thuiswedstrijden in het Prince Abdullah al Faisal Stadium. Vanaf dit seizoen is Umbro de kledingsponsor van de club uit Saudi Arabië. Het Engelse sportmerk volgt PUMA op als kledingsponsor. Wil je alles weten over het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club? Check hieronder de details!

Al Ahli thuisshirt 2018-2019

Het Al Ahli thuisshirt voor 2018-2019 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van diagonale lijnen over het shirt. Deze lijnen symboliseren zonnestralen. Verder bevat het shirt groene accentne. Het shirt bevat een groene v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen is ook groen. In deze band is de iconische rij met Umbro logo’s verwerkt. Het logo van Umbro op de rechter borst is ook groen en op de andere borst prijkt het logo van de club. Hoofdsponsor SAUDIA staat op het midden van het tenue en de achterkant van de onderkant van het shirt bevat ook een groene band. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen.

Al Ahli uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Al Ahli uitshirt voor 2018-2019 is licht groen en bevat een all-over print van v-banen over de body van het shirt. Dit shirt bevat navy blauwe accenten. Deze zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en aan de zijkanten van de v-hals. De logo’s van de club, Umbro en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en de thuistenues worden compleet gemaakt door een turquoise voetbalbroekje en kousen met donker blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van de club uit Saoedi Arabië. Deze nieuwe shirts kan je alleen in de clubshop bestellen! Wil je andere shirts van clubs uit Saudi Arabië bestellen? Check het in deze SHOP!