Ajax vrouwen voetbalshirt 2020-2021

Ajax en adidas hebben vandaag ook het Ajax vrouwen thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt het dameselftal van de Amsterdammers de in de Eredivisie Vrouwen en de beker gedurende 2020-21 op de Toekomst. Het team van trainer Danny Schenkel eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek achter PSV en speelt daarom dit seizoen ook Europees voetbal.

Ajax dames voetbalshirt en tenue 2020-21

Het nieuwe tenue van de Ajax vrouwen is dit seizoen eigenlijk vrijwel hetzelfde als het Ajax thuisshirt 2020-2021, dat door het eerste elftal van trainer Erik ten Hag gedragen wordt. Het voetbalshirt heeft het iconische design en wordt gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het tenue. Verder is het voetbalshirt wit en zijn er ook op andere plekken rode accenten verwerkt. De drie adidas strepen staan aan de zijkanten van het tenue en zijn rood. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant een brede band, waarin ook een horizontale rode band is verwerkt. Een ander kenmerk van de Ajax tenues is dit seizoen de zogenaamde EQT collar van de shirts. Dit is een combinatie van een V-hals en opstaande kraag en dit design is geïnspireerd door de kraag van de adidas tenues in de jaren '90. Het adidas logo prijkt op de rechterborst in het wit en de andere borst is uitgerust met een rode badge met daarin in het wit het logo van de club. Boven het logo staan ook op het vrouwen voetbalshirt drie sterren en deze verwijzen naar de 34 landskampioenschappen van de mannen. Op het tenue staat een andere hoofdsponsor dan op het tenue dat door het keurkorps van Erik ten Hag gedragen wordt. Op de linkerzijde van het tenue prijkt verticalaa het logo van ABN Amro. De bank stond van 1991 tot 2008 ook al op de tenues van de Amsterdammers en sinds 2015 is ABN Amro ook hoofdsponsor van de vrouwenafdeling van de club uit de hoofdstad. Dit contract duurt nog tot 2023. Aan de onderkant van de tenues bevindt zich nog een subtiel detail. Hier zijn de Andreaskruizen onder elkaar verwerkt.

Het Ajax dames voetbalshirt wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle Ajax en adidas tenues bevatten dit jaar de AeroReady technologie, voor een optimale afvoer van vocht/zweet en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de vrouwen tenues van Ajax, welke vanaf nu gedragen worden door speelsters als Van der Gragt, Pelova, van Lunteren, van der Most, Zeeman, Bakker en nog meer speelsters.

Ajax vrouwen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Ajax dames tenue kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit voetbalshirt is voor vrouwen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs is € 89,95. Voor kinderen is er geen speciale versie van het vrouwen voetbalshirt gelanceerd. De Ajax dames tenues kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt! 

Bestel het Ajax dames voetbalshirt vanaf nu in deze SHOP

ajax vrouwen voetbalshirt 2020-2021

Ajax dames voetbalshirt 2020-2021

Ajax dames tenue 2020-2021