Dit is het Ajax trainingsshirt 2023-2024

Ajax draagt ook dit seizoen weer een gloednieuw trainingsshirt! Vandaag lanceerden de Amsterdammers en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024. Het nieuwe trainingsshirt wordt door de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar dragen de spelers en technische staf een verschillende trainingsshirt. Tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden dragen de Ajacieden het nieuwe Ajax warming-up shirt 2023-2024.

Wit en donkerblauw trainingsshirt

Het trainingsshirt dat door de spelers gedragen wordt, heeft dezelfde kleurencombinatie als het nieuwe uitshirt. Dit trainingsshirt is wit en bevat donkerblauwe mouwen. Verder is het trainingsshirt uitgerust met lichtblauwe accenten. De adidas trademark strepen staan dit jaar op de onderkant van de mouwen van het trainingsshirt en zijn lichtblauw. Dit is kenmerkend voor het adidas TIRO 23 template. Dit template gebruikt adidas dit seizoen voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is. De logo's van Ajax en adidas op de borst zijn ook lichtblauw (door adidas ''CLEAR MINT'' genoemd). Het adidas logo betreft overigens het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle trainingskleding en voetbalshirts gebruikt en bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. Het Ajax trainingstenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. De logo's van Ajax en adidas op het trainingsbroekje zijn ook lichtblauw.

De technische staf draagt dus een ander trainingsshirt. Dit trainingsshirt is volledig donkerblauw en bevat ook een v-hals. Alle details op dit trainingsshirt zijn ook lichtblauw. Verder ziet dit trainingstenue er exact hetzelfde uit als de versie die de spelers dragen.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Langere achterzoom

Ajax trainingsshirt bestellen

Het nieuwe Ajax trainingstenue 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de trainingsshirts:

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 55
  • Kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 50
  • Trainingsbroekje: Vanaf € 35

Check in deze winkels ook de andere Ajax trainingskleding en voetbalshirts van dit seizoen!

Dit is het Ajax trainingsshirt 2023-2024
Dit is het Ajax trainingsshirt 2023-2024
Dit is het Ajax trainingsshirt 2023-2024