Dit is het Ajax warming-up shirt 2023-2024

Tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe Ajax uitshirt 2023-2024 hebben de club en kledingsponsor adidas de pré match collectie voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. De nieuwe collectie bevat ook weer een warming-up shirt. Het zogenaamde pré match top wordt door de spelers gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Traditiegetrouw heeft het warming-up shirt geen standaard template, maar een custom made design met een speciaal thema. Ook dit seizoen is dat weer het geval. 

Het nieuwe adidas Ajax warming-up shirt 2023-2024 heeft dus geen standaard design. Het trainingsshirt bevat namelijk een all-over print van abstracte vormen in het lichtblauw en wit. Dit speciale patroon staat symbool voor de wereldberoemde waterwegen van Amsterdam, waar het Ajax DNA door de grachten stroomt. Traditiegetrouw ontbreken de drie adidas strepen op de warming-up shirts van adidas en dat is dus ook het geval bij dit trainingsshirt. Het Ajax warming-up shirt heeft een ronde witte hals en alle logo's op het trainingsshirt zijn zwart. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit logo gebruikt het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle tenues en trainingskleding en wordt ook wel het 3BAR logo genoemd. Het logo bevat alleen nog de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Op de andere borst prijkt het logo van de Amsterdamse voetbalclub met daarboven de drie kampioenssteren. Het Ajax logo betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval zwart/wit. Op het midden van de borst staat ook dit seizoen weer het logo van Ziggo. De achterkant van het Ajax inloopshirt heeft dezelfde all-over print als de voorzijde.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Dit trainingsshirt is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingskleding verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Normale pasvorm
  • Beschikbare maten: XS, S, M, L, XL, XXL en XXL

Ajax warming-up shirt bestellen

Het adidas Ajax warming-up shirt 2023-2024 kun je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het warming-up shirt € 69,95. Check ook andere Ajax trainingskleding in deze winkels! 

Dit is het Ajax warming-up shirt 2023-2024
Dit is het Ajax warming-up shirt 2023-2024
Dit is het Ajax warming-up shirt 2023-2024