Ajax trainingsshirt 2020-2021

De Ajax trainingscollectie 2020-2021 bevat een tweetal nieuwe trainingsshirts. Het blauwe trainingsshirt wordt door de Amsterdammers gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden en het rode Ajax trainingsshirt wordt door de club gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden. Daarnaast wordt het rode trainingstenue wat vaker gedragen door de staf, die ook dit seizoen weer onder leiding staat van trainer Erik Ten Hag. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van de trainingskleding van de Amsterdammers. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van de club uit de hoofdstad. 

Lichtblauw Ajax training shirt en trainingsbroekje 2020-21

Allereerst het template, adidas gebruikt dit seizoen voor alle clubs waarvan het kledingsponsor is hetzelfde basic design. Dit betreft het Condivo 20 template van het merk. Dit template werd eerder al bijvoorbeeld gebruikt voor het België EK 2020 trainingsshirt. Qua kleur heeft het nieuwe Ajax training shirt dezelfde kleur als het Ajax uitshirt 2020-2021. Beide shirts zijn namelijk lichtblauw (door adidas ''Iceblu) genoemd. Een kenmerk van het Condivo template is dat de trainingsshirts een wat hogere, ronde hals hebben en dit geldt dus ook voor het Ajax trainingsshirt. De drie strepen van adidas staan komend jaar weer op de schouders en mouwen van het training shirt, al lopen deze niet direct vanaf de hals, maar vanaf het midden van de schouders. Op beide mouwen hebben deze strepen een andere kleur. Op de rechtermouw zijn de strepen donkerblauw en op de andere mouw wit. Verder prijken ook komend seizoen weer de logo's van Ajax en adidas op de borst. Evenals op het nieuwe uitshirt is het clubembleem op de linkerborst overwegend rood met daarboven witte kampioensterren. Het logo van adidas is wit. Ook dit seizoen wordt het trainingstenue van het keurkorps van Erik ten Hag weer compleet gemaakt door een nieuw trainingsbroekje. Het Ajax trainingsbroekje is dit seizoen donkerblauw met aan weerszijden de drie trademark stripes van adi. Op beide pijpen hebben de strepen een andere kleur. Op de rechterpijp zijn de strepen wit en op de andere pijp lichtblauw/iceblue. Uiteraard staan op de broekjes ook de logo's van de club en adi.

Rood Ajax trainingsshirt 2020-2021

De Ajax thuiscollectie is qua design wat minder spannend, maar natuurlijk wel geheel in stijl van de kleuren van het Ajax thuisshirt. Het trainingsshirt dat de spelers dragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden is namelijk geheel rood met op de mouwen witte adidas strepen. Dit is ook de kleur van de logo's van Ajax en adidas op de borst. Ook dit trainingsshirt bevat een ronde hals. Dit trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleur van het clublogo en het performance logo van adidas. Voor het eerst is de Ajax trainingskleding dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie. Deze technologie introduceerde adidas in november en zorgt voor een nog betere ventilatie en afvoer van zweet. De AeroReady technologie is de opvolger van de Climalite/Climacool technologie. 

Check hieronder de officiële afbeeldingen van het Ajax trainingstenue 2020-2021, welke vanaf nu door de spelers en de staf van de club gedragen wordt. Check ook het nieuwe Ajax trainingspak

Ajax trainingsshirt bestellen

Het lichtblauwe en rode Ajax trainingsshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van de trainingsshirts zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het shirt € 44,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het trainingsshirt € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook nog andere trainingskleding van de Eredivisionist in de onderstaande shop!

Bestel je Ajax trainingsshirt en trainingspak vanaf nu in deze winkel! 

of deze SHOP! 

Ajax trainingsshirt 2020-2021

Ajax trainingsshirt 2020-2021