6 mei 2016

Ajax trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe Ajax trainingsshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd, tegelijkertijd met het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-0217. Dit nieuwe trainingsshirt dragen de Amsterdammers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. Ajax en Adidas hebben twee nieuwe trainingsshirts gelanceerd. Het ene shirt zal waarschijnlijk gedragen worden door de spelers en het andere shirt door de staf. Of het ene shirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en de andere ter voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken beide designs!

Licht blauw Ajax trainingsshirt 2016-2017

Het eerste Ajax trainingsshirt voor 2016-2017 is overwegend licht blauw of baby blauw. Door Adidas wordt deze kleur ''Aque Blue'' genoemd. Verder bevat het training shirt van Ajax een v-hals met aan de zijkanten een grijze streep. Deze kleur wordt door de kledingsponsor ''Bold Onix'' genoemd. Deze kleur komt ook terug in de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt. Deze drie strepen staan komend seizoen voor het eerst niet meer op de schouders en mouwen, maar juist op de zijkanten van het shirt. Op de rechter borst staat het logo van Adidas in dezelfde tint grijs. Adidas is al sinds 2000 kledingsponsor van de club uit de hoofdstad en blijft dit in ieder geval tot 2019. De andere borst bevat het logo van de club met daarboven drie sterren. De drie sterren verwijzen naar de door de club gewonnen kampioenschappen in Nederland. Dit zijn er momenteel (nog) 33. De trainingsshirts van de Amsterdamse club zullen voor 100% uit polyester bestaan en uitgerust zijn met de Climacool technologie van het Duitse sportmerk. Het nieuwe trainingstenue van de Amsterdammers wordt gecompleteerd door een donker voetbalbroekje met aan de zijkanten baby blauwe Adidas strepen. Op deze trainingsbroekjes staan ook het logo van de club en het logo van Adidas in deze kleuren.

Wit Ajax trainingsshirt 2016-2017

Het andere Ajax trainingsshirt voor komend seizoen, het warming up shirt, is overwegend wit.  Ook hierin komen de ''Bold Onix'' of grijze accenten terug aan de zijkanten van de v-hals en in de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt. De borst bevat de logo's van de club en de kledingsponsor. Alle trainingskleding van de recordkampioen van Nederland is uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Of dit daadwerkelijk de nieuwe trainingsshirts van Ajax worden, is nog niet bekend. De nieuwe voetbalshirts van de club worden waarschijnlijk eind april/begin mei 2016 officieel gelanceerd door de club en Adidas. Dan hebben we uiteraard weer nieuws! Check ook de nieuwe trainingspakken van Ajax voor 2016-2017. Of het nieuwe Ajax uitshirt 2016-2017. 

Ajax trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Ajax trainingsshirt voor komend seizoen kan je nu kopen in de onderstaande shops voor volwassenen en kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is  € 45,- en voor kinderen € 40,-. Check hiernaast of hieronder de nog beschikbare producten van de club die je nog steeds kan kopen met grote kortingen. Of laat je voetbalshirt voorzien van de officiële Ajax bedrukking! En vergelijk bovendien de prijzen van de producten. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe Ajax trainingsshirt van nu de officiële shop van de Amsterdammers

 

Ajax -training -shirt -baby -blauw -2016-2017
Ajax -warming -up -shirt -2016-2017