Ajax trainingspak thuis 2019-2020

Ajax en adidas hebben deze week weer een nieuwe trainingslijn uitgebracht. Dit betreft de nieuwe trainingslijn voor de thuiswedstrijden van de Amsterdammers. De nieuwe Ajax trainingskleding bevat ook weer een nieuw trainingspak. Dit betreft het pak waarin de spelers de trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden gedurende 2019-2020. Het pak heeft hetzelfde template als het zwart/groene trainingspak van Ajax. Adidas gebruikt voor alle pakken van 2019-2020 het zogenaamde TIRO19 template.

Grijze Ajax trainingstrui en trainingsbroek 2019-2020

Opvallend is dat het Ajax trainingspak voor de thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena dit seizoen geen rode accenten bevat. Dit jaar heeft men voor een combinatie van grijs en wit gekozen. De trainingstrui van Ajax is dit seizoen dan ook geheel grijs met over de schouders en mouwen drie witte adidas strepen. Ook de logo's van Ajax en adidas op de borst zijn wit. De training tops van het TIRO 19 template bevatten dit seizoen een semi-hoge hals en worden verder gekenmerkt door de diagonale band aan de zijkanten van de trui. Verder bevatten de pakken dezelfde kenmerken als we gewend zijn. De mouwen van het Ajax thuis trainingspak betreffen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en zorgen ook nog eens voor voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Deze zorgen ervoor dat de top nog strakker om het lichaam valt.

De trainingsbroek van het nieuwe Ajax trainingspak voor 2019-2020 is ook grijs en wordt gekenmerkt door de diagonale band ter hoogte van de knieën. De zijkanten van de grijze Ajax trainingsbroek bevatten witte adidas strepen. De trainingsbroek wordt bovendien gekenmerkt door de toelopende fit. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit versteld kan worden. Daarnaast zijn aan de bovenkant twee zakken aanwezig en staan ook de logo's van de Nederlandse kampioen en adi op de broeken. De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met zogenaamde enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Zoals alle trainingspakken van adidas zijn deze pakken ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Ajax pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Promes, Marin, Blind, Tadic, Onana, Tagliafico, Van de Beek, Huntelaar en nog meer sterspelers.

Ajax trainingspak bestellen. 

Het grijze Ajax trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen. De training top en trainingsbroek kunnen besteld worden. De sweater heeft een prijs van € 74,95,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL) voor volwassenen en € 64.95- voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broek is € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. Check ook nog het overzicht van de nu nog beschikbare Ajax producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het Ajax pak altijd in deze SHOP!