Ajax trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Ajax thuis collectie 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd en bevat ook een geheel nieuw trainingsjack. Dit betreft het zogenaamde anthem trainingsjack. Het anthem jack is het Ajax trainingsjack waarin we de spelers maar heel even zien. Het jack wordt alleen gedragen tijdens de gang van de kleedkamer naar het veld en natuurlijk bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League dit seizoen.

Zwart Ajax anthem trainingsjack 2020-21

Qua design is het niet super spannend, het Ajax anthem trainingsjack is namelijk geheel zwart met witte en zilveren details. De drie adidas strepen zijn zilver. Deze zijn door het Duitse sportmerk over de gehele lengte van de schouders en mouwen geplaatst. Het logo van het merk dat sinds de zomer van 2000 kledingsponsor van de Amsterdamse club is, prijkt op de rechterborst in het zwart en is dus bijna niet zichtbaar. De andere borst bevat het logo van de recordkampioen van Nederland. Dit betreft een witte badge met daarin in het zwart het embleem van de club. Dit doet een beetje denken aan het Ajax thuisshirt van vorig seizoen, welke precies dezelfde badge had. Vorig seizoen waren de de tenues van Ajax namelijk een ode aan de stad Amsterdam, waarvan de vlag en het wapen zwarte details bevat. Het Ajax trainingsjack is verder uitgerust met een doorlopende rits en bevat twee zakken aan de zijkanten.

Ajax presentatiejacks 2020-2021

Dit is overigens niet het enige Ajax trainingsjack uit de nieuwe collectie voor 2020-2021. De presentatiepakken van de Amsterdammers bevatten ook een jack. Het presentatie trainingspak is het pak dat door de club gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden. Dit seizoen hebben de Amsterdammers twee verschillende presentatiepakken. In de aanloop naar de uitwedstrijden draagt de club een blauw presentatiepak en in de aanloop naar de thuiswedstrijden een overwegend rood pak. Kenmerkend aan het design van deze jacks is dat de drie strepen van adi op de onderkant van de mouwen staan en niet meer op de schouders. Het rode Ajax presentatiejack bevat op de borst verder het logo van Ajax in het wit/rood en het adidas logo is wit. Vanaf dit seizoen heeft adidas ook een nieuwe technologie in de trainingspakken van Ajax verwerkt. Dit betreft de AeroReady technologie, voor een nog betere ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingsjacks uit de Ajax collectie 2020-2021 en check ook het rode Ajax trainingspak!

Ajax trainingsjack bestellen

De Ajax anthem jacks zijn dit seizoen alleen voor volwassenen te bestellen. Het zwarte Ajax anthem trainingsjack heeft een prijs van € 89,95 en de presentatiejacks zijn € 69,95 voor kinderen en € 79,95 voor volwassenen. Check ook nog meer andere Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Ajax trainingsjack deze SHOP 

of deze winkel! 

 

Ajax presentatiejack 2020-2021