20 juli 2017

Ajax presentatiepak technische staf 2017-2018

Ajax en adidas hebben dit jaar ook weer een nieuwe presentatiepak voor de technische staf van de Amsterdammers gelanceerd. Dit pak wordt dit jaar gedragen door de technische staf, die onder leiding staat van Marcel Keizer. Het presentatie trainingspak is het pak dat vooral door de leden van de staf wordt gedragen tijdens de wedstrijden of tijdens het reizen naar de wedstrijden. Bovendien zien we in dit pak vaak leden van de technische staf de pers te woord staan. Het presentatiepak bestaat in tegenstelling tot het trainingspak uit een wat dikker polyester. Hierin wordt dus niet getraind. Het pak bestaat uit een jack met capuchon en een trainingsbroek. Check de details van het pak hieronder.

Rood/zwart Ajax presentatie trainingspak technische staf 2017-2018

Het trainingsjack van het pak is een combinatie van zwart en rood. De bovenkant van het presentatiejack is namelijk zwart en de onderkant is rood. Hiermee is het jack geïnspireerd door het TIRO 17 template van adidas. De rits van het pak is rood en de mouwen zijn geheel zwart. Dit geldt ook voor de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Daarnaast is dit jack uitgerust met een capuchon en bevatten de zijkanten van het trainingsjack twee zakken met een rits. Op de borst prijken de logo's van de Amsterdammers en het Duitse sportmerk. Verder is de onderkant van het presentatiejack van de technische staf van Ajax uitgerust met een zwarte tailleband met een subtiele rode lijn.

Het presentatiepak van Ajax wordt compleet gemaakt door een zwarte presentatiebroek. Deze broek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband met trekkoord, waarmee je de pasvorm aan kan passen. Verder is de broek voorzien van twee zakken aan de zijkanten. De onderkant van de broek bevatten cuff en ook nog een klein enkelritsje, zodat je de broek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit kan doen. Ook de presentatiebroek bevat twee zakken met een rits en natuurlijk mogen de logo's van Ajax en de adidas niet ontbreken.

Het nieuwe trainingspak van de technische staf van Ajax is zoals alle trainingskleding van adi uitgerust met de Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe trainingspak van Marcel Keizer, Hennie Spijkerman, Dennis Bergkamp, Carlo L'Ami en de andere leden.

Ajax presentatiepak kopen

Het nieuwe presentatiepak van de technische staf van Ajax kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack heeft een prijs van € 69,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. De broek is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor KIDS. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van de Amsterdammers kopen? Check onder andere het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop dit nieuwe pak exclusief in DEZE SHOP!