5 juni 2021

Ajax presentatiepak 2021-2022

De spelers van Ajax dragen ook dit seizoen weer een gloednieuw presentatiepak. Dit presentatiepak is namelijk onderdeel van de Ajax home trainingslijn 2021-2022, welke vandaag door de club in samenwerking met kledingsponsor adidas werd gepresenteerd. Het presentatiepak is wel een trainingspak, maar wordt door de Amsterdammers niet gedragen tijdens de trainingen of warming-up. Het presentatiepak dragen de spelers en de staf namelijk tijdens het reizen naar de wedstrijden of na afloop van de wedstrijden dit seizoen. Ook dit jaar bestaat het presentatiepak van het keurkorps van trainer Erik ten Hag weer uit een trainingsjack en trainingsbroek, welke alleen voor volwassenen beschikbaar zijn.

Ajax presentatiejack en trainingsbroek 2021-2022

De Ajax trainingslijn 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de trainingskleding van de club uit de jaren '80 en '90, maar bevat desalniettemin een standaard template. Adidas gebruikt dit seizoen namelijk het TIRO 21 template voor alle trainingskleding van de clubs waarvan het kledingsponsor is, dus ook bijvoorbeeld voor de trainingskleding van Feyenoord, Bayern München, Real Madrid, Juventus, Manchester United en Arsenal. Dit template komt ook tot uiting in het design van het presentatiejack en met name in de adidas strepen op de schouders en mouwen van het jack. Het adidas Ajax presentatie trainingsjack is dit jaar geheel rood met op de mouwen witte adidas strepen. Ter hoogte van het midden van de mouwen lopen deze strepen over in een ander design en zijn deze een combinatie van rood en wit. Verder is het Ajax presentatiejack dit jaar uitgerust met een hoge kraag met een capuchon. Op de borst staan de logo's van de club en adidas in het wit. De rits van het jack loopt over de gehele lengte door en daarnaast is het jack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Ook de zakken bevatten ritsen.

Het Ajax presentatiepak 2021-2022 wordt wel gecombineerd met dezelfde trainingsbroek als het rode Ajax trainingspak 2021-2022, het pak waarin de spelers de trainingen en warming-up dit seizoen afwerken. Deze trainingsbroek is rood met aan de zijkanten de adidas strepen, welke aan de bovenkant overwegend rood zijn en daaronder wit. Op de trainingsbroek staan ook weer de logo's van de club en adidas. Verder bevat de trainingsbroek de volgende functionele details:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De zijkanten van de Ajax trainingsbroek 2021-2022 bevatten zakken met een rits. Dit is handig om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek bevat aan de onderzijde van de pijpen enkelritsen. Hierdoor is het makkelijk om de broek over voetbalschoenen en sneakers aan en uit te doen.

  • De broek heeft een taps toelopend design en valt dus getailleerd om de benen.

  • Zowel het Ajax presentatiejack al de trainingsbroek zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van het pak verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Ajax presentatiepak 2021-2022 bestellen

Het rode Ajax adidas presentatiepak 2021-2022 kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. De prijs van het jack is € 79,95 en de trainingsbroek is € 54,95. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Ajax presentatiepak altijd in deze SHOP 

of deze webshop!

Ajax presentatiejack 2021-2022