Ajax presentatiepak 2020-2021

Adidas heeft vandaag naast het nieuwe Ajax trainingspak 2020-2021 ook het presentatiepak van de Amsterdammers gelanceerd. Het presentatiepak is wel een trainingspak, maar hier wordt komend seizoen niet door de Amsterdammers in getraind. Het vandaag gelanceerde pak wordt door Ajax alleen gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf in het hotel ter voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021. Het Ajax presentatiepak is ook het pak waarin we bijvoorbeeld de spelers zien wanneer zij na het douchen de pers te woord staan. Bovendien wordt dit pak vaak gedragen door een deel van de staf tijdens de wedstrijden.

Blauw Ajax presentatiejack en trainingsbroek 2020-21

De adidas presentatiepakken zijn van een ander polyester gemaakt dan de trainingspakken van het merk. Om deze reden zijn ze minder geschikt om ook echt in te sporten. Qua design lijkt het presentatiepak wel erg op het nieuwe trainingspak van Ajax. Het pak bestaat uit een trainingsjack (presentatiejack genoemd) en een trainingsbroek. De kleur van het trainingsjack is blauw, welke door adidas de naam ''MYSBLU'' heeft gekregen. Verder is het qua design allemaal niet erg spannend. Zoals alle adidas trainingspakken dit seizoen heeft het Ajax presentatiepak alle kenmerken van het Condivo 20 template van adi. Dit betekent dat de drie adidas strepen dit seizoen niet meer op de schouders staan, maar verplaatst zijn naar de onderkant van de mouwen. Op beide mouwen hebben de strepen een andere kleur. Op de rechtermouw zijn de strepen wit en op de andere mouw lichtblauw. Een ander opvallend kenmerk van het Ajax trainingsjack is de kleur van het logo. Deze is namelijk rood/wit in plaats van wit/rood. Uiteraard ontbreken de drie kampioenssterren niet. Deze staan in het wit boven het logo van de club uit de hoofdstad. De andere borst bevat het logo van adidas in het wit. Het presentatiejack bevat verder een hoge hals met een donkerblauwe, doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack zijn ook weer uitgerust met zakken met ritsen, welke handig zijn om je spullen in op te bergen.

De presentatiebroek van Ajax heeft dezelfde kleuren als het jack. Ook de trainingsbroek is donkerblauw met aan de rechter zijkant witte adidas strepen en op de andere kant lichtblauwe adidas strepen. Het adi logo op de trainingsbroek is lichtblauw en het logo van de Amsterdammers is ook op de trainingsbroek rood. Andere kenmerken van de presentatiebroek is de tailleband aan de bovenkant, de tapered fit (strakke pasvorm en de twee zakken aan de zijkanten. Alle adidas trainingskleding is ook weer voorzien van de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor voldoende ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Ajax presentatiepak, welke vanaf nu door alle spelers gedragen wordt.

Ajax presentatiepak bestellen

Het Ajax presentatiepak kun je alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het trainingsjack en de trainingsbroek zijn los beschikbaar. Het trainingsjack is € 79,95 en de presentatiebroek € 54,95. Het totale pak is dus € 134,90. Check ook nog meer trainingskleding van Ajax in de onderstaande winkels!

Bestel je Ajax presentatiepak altijd in deze SHOP 

of deze winkel! 

Ajax presentatiejack 2020-2021