6 mei 2016

Ajax presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe presentatiepak van Ajax voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Amsterdamse club en kledingsponsor Adidas. Het presentatiepak is het trainingspak dat door de club gedragen wordt in de voorbereiding op de Eredvisie, Champions League en KNVB Beker wedstrijden. Dit pak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en wanneer de spelers van de Amsterdamse club de pers te woord staan. Het nieuwe pak van Ajax werd tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt en de andere trainingskleding voor 2016-2017 gelanceerd. We bespreken het design van het nieuwe trainingspak hieronder.

Ajax presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe Ajax trianingspak is overwegend donker grijs en bevat baby blauwe accenten. Hiermee is het pak geheel in stijl van het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017. Zowel het trainingsjack als de trainingsbroek van het nieuwe pak bevatten deze accenten. Het trainingsjack van het Ajax presentatiepak is overwegend grijs en bevat een capuchon. Deze capuchon bevat een subtiele baby blauwe en zwarte lijn. Ook in de logo's van de club en kledingsponsor Adidas op de borst komen deze baby blauwe kleuren terug. Verder is het jack uitgerust twee zakken aan de zijkanten van het jack en zijn aan de onderkant van de mouwen subtiele licht blauwe lijnen verwerkt. Het nieuwe presentatiepak van de Amsterdamse club is overwegend zwart en bevat ook twee zakken aan de zijkanten. Ook de logo's van Ajax en Adidas hebben weer deze kleur. Boven het logo van de club prijken zowel op het trainingsjack als op de broek de drie sterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 gewonnen Eredivisie kampioenschappen. Adidas is al sinds 2000 kledingsponsor van de club en zal dit in ieder geval tot 2019 blijven. De nieuwe pakken van Ajax zijn net als alle andere trainingskleding van de club uitgerust met de Climacool technologie van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto van het nieuwe presentatiepak. Ajax en Adidas hebben ook een ander trainingspak gelanceerd, waarin de club alleen zal trainen gedurende komend seizoen. Check hier het nieuwe Ajax trainingspak voor 2016-2017, waarin sterren als Gudelj, Klaassen, Veltman, Milik, Dijks, Bazoer en andere sterren zullen trainen.

Ajax trainingspak kopen

Het nieuwe Ajax presentatiepak voor 2016-2017 kan je per direct kopen en alleen voor volwassenen. Dit pak heeft een prijs van € 130,-. Wil je andere producten van de Amsterdamse club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk bovendien de prijzen van de producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Ajax presentatiepak in deze Ajax shop!

 


https://www.voetbalshirts.com/media/15095/ajax-presentatie-trainingspak-2016-2017.jpg?anchor=center&mode=max&quality=65&width=750&height=750