Ajax lanceert opnieuw zwart trainingspak met oude logo

Ieder jaar lanceert Ajax een joggingspak met daarop het oude logo. Dit betreft het logo dat de Amsterdammers hadden van 1928 tot 1991. Sinds 1991 hebben de Amsterdammers het huidige logo. Het huidige logo betreft nog steeds een afbeelding van de God Ajax, welke bestaat uit elf (verwijzend naar de samenstelling van een elftal) lijnen. Dat was van 1928 tot 1991 wel anders. Dit logo was iets complexer, maar is nog steeds populair onder de fans van de Amsterdammers. Dit is waarschijnlijk de reden dat de club uit de hoofdstad ieder jaar een speciaal trainingspak lanceert met het oude logo.

Zwart Ajax vest en joggingsbroek 2020-2021

Het Ajax sweat pak of joggingspak wordt overigens nooit door de spelers gedragen. Het is puur en alleen een toevoeging op de nieuwe collectie en merchandising van de club voor het seizoen 2020-2021. Het Ajax joggingspak bestaat dit jaar uit een vest en een joggingsbroek. De zogenaamde full zip hoodie van het trainingspak is geheel zwart en bevat op de rechterborst het adidas performance logo in het wit en op de andere borst het oude logo van de club van trainer Erik ten Hag. De touwtjes van de capucon zijn geheel in stijl van de kleuren van de stad Amsterdam rood en zwart. Een andere verwijzing naar de stad bevindt zich aan de onderkant van de rechtermouw. Hier staan de drie Andreaskruizen van de stad. Adidas zou adidas niet zijn als het de drie strepen niet verwerkt op de nieuwe kledingcollectie van de 34 voudig kampioen. Deze zijn in het rood op de rug van het vest geplaatst. Het vest is gemaakt van een speciale French terry badstof. Kenmerkend aan het materiaal van deze stof is dat het zacht aanvoelt en je ook warm houdt. De Ajax joggingsbroek 2020-2021 is van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest en heeft ook dezelfde kleuren. Evenals het vest is de joggingsbroek voorzien van twee zakken. Op de rechterpijp van de joggingsbroek staat het oude Ajax logo en op de andere pijp het adi performance logo. De bovenkant van de sweat trainingsbroek is voorzien van een tailleband met trekkoord, zodat je zelf naar wens de fit van de broek aan kunt passen. De touwtjes zijn weer in stijl van de kleuren van de hoofdstad. De joggingsbroek wordt verder gekenmerkt door de toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de trainingsbroek vooral rondom de kuiten en enkels wat strakker valt. De onderkant van de Ajax broek is dan ook uitgerust met zogenaamde cuffs, zodat de perfecte fit gegarandeerd is.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwarte Ajax joggingspak met het oude logo van de Amsterdammers. In dit pak wordt niet getraind. Hiervoor heeft adidas het blauwe Ajax trainingspak 2020-2021 vandaag gelanceerd.

Ajax sweat trainingspak bestellen

Het Ajax trainingspak met oude logo kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De zip hoodie en de broek kun je los van elkaar bestellen. De prijs van het vest is EU 69,95 en die van de joggingsbroek EU 54,95. Check in de onderstaande winkels ook andere items uit de Ajax collectie voor 2020-2021!

Bestel je Ajax trainingspak direct in deze SHOP! 

of in deze winkel! 

Ajax trainingspak oude logo