6 mei 2016

Ajax joggingspak 2016-2017

Ajax en Adidas hebben dit jaar ook een speciaal joggingspak of sweat pak voor 2016-2017 gelanceerd. Dit joggingspak wordt door de spelers van de Amsterdamse club vooral gedragen in de vrije tijd en wanneer de spelers zich op de club bevinden en niet in training zijn, dus tussen trainingen door. Het nieuwe joggingspak van de club is tegelijkertijd gelanceerd met het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 en de nieuwe trainingskleding van de club. De kleuren van dit sweat pak zijn hetzelfde als de kleuren van het nieuwe shirt en de trainingskleding van de club. We bespreken het design van het nieuwe pak hieronder en geven uiteraard aan waar je dit pak exclusief kunt kopen.

Ajax sweat top en joggingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Ajax joggingspak bestaat uit een sweat top en een joggingsbroek of sweat trainingsbroek, welke bij de Amsterdamse club los van elkaar gekocht kunnen worden. De sweater van het pak is overwegend grijs met een licht of baby blauw vlak op de schouders. Hiermee bevat de sweater dezelfde kleuren als het nieuwe Ajax uitshirt voor 2016-2017. Het midden van de mouwen zijn uitgerust met een groot zwart vlak en vanaf de ellebogen tot de onderkant van de mouwen is het joggingspak van de club weer donker grijs. Op de borst van de sweat top staan de logo's van de club en Adidas. Het logo van Ajax is een combinatie van grijs en licht blauw en het logo van de Duitse kledingsponsor is geheel licht blauw. Ook de drie kampioenssterren, welke verwijzen naar de meer dan 30 gewonnen Eredivisie kampioenschappen, boven het logo zijn licht blauw. Verder is de sweater uitgerust met een crew neck en bevat de onderkant van de sweat top een grote horizontale band. Het nieuwe pak wordt gecompleteerd door een grijze joggingsbroek, welke ook weer de logo's van de club en Adidas bevat in dezelfde kleuren als op het sweat top staan. Daarnaast is de broek uitgerust met twee zakken. De onderkant van de broek is uitgerust met een strakke band, zodat deze strak om de enkels valt. Wat bij dit pak vooral opvalt, is dat het joggingpak geen Adidas trademark strepen bevat. Deze zijn wel op het nieuwe Ajax trainingspak en presentatiepak voor 2016-2017 te vinden. Check hieronder de foto's van het nieuwe joggingspak van de Amsterdamse club, welke gedragen wordt door alle sterren van de club, dus onder andere door Klaassen, Veltman, Bazoer, Dijks, Milik, Gudelj, El Ghazi, Younes en andere spelers. De joggingspakken van Ajax bestaan voor 70% uit katoen en voor 30% uit polyester.

Ajax sweat trainingspak kopen

Het nieuwe Ajax joggingspak voor 2016-2017 kan je per direct kopen in de onderstaande shops. Dit pak is alleen voor volwassenen beschikbaar. Hierbij geldt wel dat je de sweater en broek los van elkaar kunt kopen. De sweater heeft een prijs van € 60,- en de broek een prijs van € 55,-. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Ajax joggingspak in deze Ajax shop!


https://www.voetbalshirts.com/media/15097/ajax-sweat-top-2016-2017-younes.jpg?anchor=center&mode=max&quality=65&width=750&height=750