24 mei 2017

Ajax Europa League finale 2017 voetbalshirt

Ajax heeft vandaag een foto van het Europa League finale voetbalshirt gepubliceerd. Eerder deze week werd bekend dat Ajax in de Europa League finale op 24 mei 2017 tegen Manchester United in de Friends Arena in Stockholm aantreedt in het nieuwe thuisshirt van 2017-2018. Het shirt dat de Amsterdammers dragen tijdens de Europa League finale bevat daarnaast nog speciale badges en inscripties op het shirt met een verwijzing naar de UEFA en de finale. Check hieronder de details van het special edition shirt van Ajax.

Details Ajax Europa League finale shirt 2017

Ajax treedt dus aan in het nieuwe thuisshirt van 2017-2018. Dit shirt is gebaseerd op de voetbalshirts van de succesvolle jaren '70. In dit shirt won de in 1900 opgerichte club onder andere drie keer de Europa Cup I. Zoals altijd bevat het shirt de brede rode band over het midden van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het wit en is de bies aan de onderkant van de witte mouwen rood. De zijkanten van het shirt bevatten dit jaar drie zilveren adidas trademark strepen en de achterkant van het shirt is uitgerust met de drie Amsterdamse Andreaskruizen. Het shirt bevat verder de logo's van Ajax, adidas en sponsor ZIGGO op de voorkant van het tricot.

Het speciale Europa League finale shirt van Ajax bevat nog enkele extra details. Zo is de linker mouw uitgerust met de blauwe UEFA respect badge. Deze badge dragen alle teams tijdens de Champions League en Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen. De andere mouw is uitgerust met de officiële Europa League badge. Deze overwegend zwarte badge met print van de Europa League dragen alle clubs op de rechter mouw gedurende het toernooi. Het Ajax Europa League finale 2017 voetbalshirt bevat verder op de voorkant tussen de twee logo's van Ajax en adidas een speciale inscriptie/transfer met een verwijzing naar de finale: ''FINAL STOCKHOLM 2017 – FRIENDS ARENA – 24 MAY – AFC Ajax vs Manchester United.''

Ajax Europa League finale shirt kopen

Check hieronder nog meer foto's van het speciale Europa League shirt van Ajax. Het nieuwste Ajax thuisshirt voor 2017-2018 scoor je inclusief badge en officiële bedrukking in deze ONLINE SHOP of deze ONLINE WINKEL!