20 juni 2018

Ajax draagt zwart anthem trainingsjack in 2018-2019

We waren er al even in afwachting van, het nieuwe anthem jack van Ajax. Eind april lanceerde de club in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe trainingscollectie voor de uitwedstrijden van 2018-2019. Deze collectie bevatte nog geen anthem trainingsjack. Dit betreft het jack waarin de Amsteradmmers het veld betreden voorafgaande aan de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena gedurende 2018-2019. Dit jack is tegelijkertijd met de lancering van de trainingscollectie voor de thuiswedstrijden uitgebracht. Eerder had het jasje de naam ''anthem jack''. In de officiële Ajax shop wordt dit jack het ''line up jack'' genoemd. Check hieronder het design van het nieuwe Ajax trainingsjack van 2018-2019.

Zwart Ajax line up trainingsjack en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Ajax anthem jack voor 2018-2019 is maar deels in stijl van het nieuwe trainingspak van de club. Waar het nieuwe pak van de nummer twee van de Eredivisie van afgelopen seizoen een combinatie van rood en zwart is, is het nieuwe jack geheel zwart. Dit jaar bevatten de anthem jacks van adidas opnieuw geen drie strepen van het Duitse sportmerk. Deze zijn noch aanwezig op de schouders en mouwen, noch aan de zijkanten van het jack. De anthem jacks worden dit jaar gekenmerkt door de baseball collar. Bovendien zijn de anthem jacks gemaakt van een ander materiaal. De meeste performance kleding van de club uit de hoofdstad bestaat voor 100% uit polyester. Dit jack bestaat uit een combinatie van polyester (87%) en katoen (13%). Hierdoor is het Ajax line up jack niet alleen perfect om in te trainen, maar ook om casual te dragen. Het jack is ook dit jaar uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Op de borst prijken de logo's van Ajax en adidas in het wit. De achterkant van de Ajax jas bevat nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk een lipje in de kleuren zwart en wit. Bij de grote Europese topclubs heeft adidas ervoor gekozen ook een deel van de naam van de club of stad op de achterkant van het jack te verwerken. Bij het nieuwe anthem jack van Ajax is dit niet het geval. 

Het trainingsjack kan perfect gecombineerd worden met de nieuwe Ajax trainingsbroek voor 2018-2019. Deze is geheel zwart en heeft aan de zijkanten wel zwarte adidas trademark strepen. Kenmerkend aan deze broek is dat deze perfect om de benen valt en ook nog enkelritsen heeft, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen. Check hieronder nog een foto van het nieuwe jack, waarin we vanaf nu spelers als De Ligt, De Jong, Dolberg, Huntelaar, Tagliafico, van de Beek, Schuurs, Neres en andere spelers zien.

Ajax anthem trainingsjack 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Ajax adidas anthem jack voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. Deze is alleen beschikbaar voor volwassenen. Het jack is namelijk alleen te koop in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van deze jas is € 80,-. Wil je andere items uit de trainingslijn van Ajax bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Ajax keepers trainingsjack in deze SHOP!