11 januari 2017

adidas Originals Real Madrid trainingsjack en shirts 2017

Real Madrid heeft in samenwerking met adidas een geheel nieuwe collectie adidas Originals kleding voor 2017 gelanceerd. Deze nieuwe vintage lijn van het Duitse sportmerk is geheel in stijl van de tenues en trainingskleding die de club in bijvoorbeeld de jaren '60, '70 en '80 droegen. De nieuwe adidas Originals collectie van Real Madrid bevat onder andere een geheel nieuw trainingsjack, een sweater, een joggingsbroek en een polo. Op alle producten staat het speciale adidas trefoil logo en dus niet het performance logo. Hieronder bespreken we de nieuwe producten uit deze te gekke collectie van het Duitse sportmerk, welke sinds 1998 al kledingsponsor is van Real Madrid. Deze collectie zal overigens niet door de spelers gedragen worden.

adidas Originals Real Madrid trainingsjack

We beginnen met het nieuwe adidas Originals Real Madrid trainingsjack van 2017. Dit jack heeft ook dit jaar weer een echte retro uitstraling met zowel zwarte als paarse accenten. De paarse accenten komen terug in twee lijntjes van de hals naar de oksels en de zwarte accenten komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Verder is het retro trainingsjack geheel wit en bevat het een klassieke baseball kraag. De zijkanten van het adidas Originals Real Madrid jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Zoals we van adidas gewend zijn, is het jack uitgerust met raglanmouwen, waardoor deze strak om de mouwen vallen. Nu al fan van dit retro jack van Real Madrid? Scoor het jack nu in de officiële adidas shop! Het jack heeft een prijs van € 84,95

Real -madrid -adidas -originals -trainingsjack -2017
adidas Originals Real Madrid sweater 

De nieuwe adidas Originals Real Madrid sweat top heeft dezelfde stijl als het trainingsjack, echter op deze trui ontbreken de drie strepen van adidas. Dit betekent dat dit sweatshirt een erg clean design heeft. Het is geheel wit en bevat twee paarse dunne lijntjes, welke van de crew neck naar de oksels lopen. Ook op de borst van de trui staan de trefoil van adi Originals en het logo van de Spaanse club. Het sweatshirt is ook uitgerust met raglanmouwen en de ronde hals bevat ribbels. De Real Madrid sweater is iets goedkoper dan het trainingsjack en heeft een prijs van € 79,95. Direct enthousiast over deze sweater? Scoor het in de officiële adidas SHOP!

Real -madrid -adidas -originals -sweater

adidas Originals Real Madrid retro voetbalshirt jaren '60

Het adidas Originals Real Madrid voetbalshirt heeft dezelfde kenmerken als het trainingjsack en de sweater en is dan ook gebaseerd op de voetbalshirts van de club in de jaren '60 en '70. Het shirt is wit en bevat een ronde hals. De zwarte adidas trademark strepen staan op het retro voetbalshirt op de schouders en mouwen en ook de paarse details komen terug op het retro voetbalshirt. Op de borst staan weer de logo's van de club en adidas Originals. Tijdens de jaren '60 en '70 had Real Madrid overigens geen kledingsponsor en prijkte alleen het logo van de club op de borst. Dit retro shirt is ook weer goedkoper dan het trainingsjack en de sweater en heeft een prijs van € 64,95. Enthousiast over dit retro shirt? Scoor het in de officiële ADIDAS SHOP.

 Adidas -originals -real -madrid -retro -voetbalshirt

adidas Originals Real Madrid polo 

Adidas en Real Madrid hebben ook een polyester polo gelanceerd. Deze casual polo heeft dezelfde kenmerken als het retro voetbalshirt, echter dit shirt bevat een kleine v-hals met gevouwen kraag. Deze polo is ook geabseerd op een aantal shirts uit de jaren '60 en '70. In deze tijdsperiode had Los Blancos verschillende keren een klassieke polo kraag. Ook deze polo bevat weer zwarte en paarse accenten en heeft een prijs van € 64,95! Deze polo koop je vanaf nu in de officiële adidas Originals SHOP!

De nieuwste adidas Originals Real Madrid collectie wordt gecompleteerd door een witte trainingsbroek, welke een prijs heeft van € 69,95! 

Real -madrid -adidas -originals -polo