9 mei 2018

adidas lanceert nieuw Bayern München keepersshirt voor 2018-2019

Het nieuwe Bayern München keepersshirt voor 2018-2019 is officieel bekend gemaakt door adidas en de kampioen van Duitsland. Dit is het shirt waarin we Manuel Neuer, Starke en Ulreich zien tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. Adidas is dit jaar ook weer verantwoordelijk voor het design van de keeperstenue van Bayern München. Het Duitse sportmerk is al sinds de jaren '50 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben een langdurige samenwerking met elkaar. Adidas heeft voor het design van het nieuwe keeper shirt gebruik gemaakt van hetzelfde template als de keepersshirts die tijdens het WK gedragen worden. Dit betreffen onder andere de keepersshirts van Duitsland, Argentinië, Colombia, Spanje en de Rode Duivels.

Bayern München keeper shirt en tenue 2018-2019

Voor Manuel Neuer is het template van het nieuwe Bayern München keepersshirt dus niet geheel onbekend. Tijdens de wedstrijden van Die Mannschaft draagt de Duitse keeper namelijk het Duitsland keepersshirt, welke hetzelfde template heeft. Dit betreft het adiPRO18 template. Het Bayern München keeper shirt is dit jaar een combinatie van grijs en wit. Het shirt wordt gekenmerkt door de flitsende, grijze en witte banen over de body van het shirt. Deze banen hebben verschillende diktes en lopen naadloos in elkaar over. De mouwen van het nieuwe Bayern München keeper shirt zijn ook licht grijs en bevatten drie donker grijze adi trademark strepen over de schouders en mouwen. Daarnaast is het keepersshirt uitgerust met een v-hals. Ook de logo's van adidas en Telekom op het tenue zijn donker grijs. De linker borst bevat het embleem van de club. Hierboven prijken vier sterren, welke verwijzen naar de 28 landskampioenschappen van de club. Vanaf 2018-2019 heeft Bayern München ook een mouwsponsor. Qatar Airways prijkt vanaf dit seizoen op de linker mouw van het voetbalshirt. De andere mouw bevat tijdens de wedstrijden in de competitie de officiële Bundesliga badge. Het keeperstenue van de Rekordmeister wordt compleet gemaakt door een licht grijs keepersbroekje met aan de zijkanten donker adidas trademark strepen. Op de broekjes prijken ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het keeperstenue zijn licht grijs met donkere adidas strepen aan de bovenkant.

Ook de nieuwe keepersshirts van Bayern München zijn weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Het grijze keepersshirt van Bayern München wordt overigens alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Allianz Arena. Tijdens de uitwedstrijden dragen Neuer, Starke en Ulreich een ander shirt. Check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019!

Bayern München keepersshirt bestellen

Het nieuwe Bayern München keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het shirt voor kinderen is € 74,95 (128, 140, 152, 164, 176). Het bijbehorende keepersbroekje is € 40,- voor volwassenen en € 35,- in kindermaten. De kousen zijn € 18,-. Uiteraard heb je in deze shops ook de mogelijkheid tot personalisatie. Wil je andere producten van Bayern München bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Bayern München keepersshirt in de grootste Bayern München fanshop (inclusief officiële bedrukking)

de adidas shop

Of in DEZE WEBSHOP