16 augustus 2016

Adidas en Juventus lanceren flitsend warming-up shirt voor 2016-2017

Juventus en Adidas hebben voor komend seizoen een nieuw pre match trainingsshirt. Het pre match top is het warming-up shirt dat door de club gebruikt wordt tijdens het warmlopen voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2016-2017. In dit shirt wordt niet getraind en dus alleen warm gelopen voorafgaande aan de wedstrijden dit seizoen. Omdat ''de Oude Dame'' afgelopen seizoen kampioen van Italië geworden is, neemt de club opnieuw deel aan de groepsfase van de Champions League. Voorafgaande aan deze wedstrijden draagt de club die onder leiding staat van Allegri een flitsend nieuw warming-up shirt. We besprek het warming-up tenue kort hieronder!

Juventus warming-up shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Juventus pre match shirt of warming-up top is geheel in stijl van de clubkleuren van Juve. Het shirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de flitsende strepen in het wit over het shirt. Eenzelfde soort design heeft Adidas gebruikt bij de nieuwe warming-up shirts van onder andere Real Madrid, Bayern München en Chelsea. Verder is het nieuwe inloopshirt van Juve uitgerust met een ronde hals. De rechter borst bevat het Adidas performance logo. Adidas is sinds 2015-2016 kledingsponsor van de club uit Turijn en maakt jaarlijks naar verluid een bedrag van ongeveer € 24 miljoen naar de club over. De andere borst is uitgerust met het logo van de in 1897 opgerichte club. Opvallend is dat het shirt geen Adidas strepen bevat. Deze staan niet op de schouders en mouwen en bovendien niet aan de zijkanten van het speciale inloopshirt. Ook de drie sterren ter ere van de meer dan 30 (32) landskampioenschappen ontbreken op het shirt. Dit geldt ook voor het logo van hoofdsponsor JEEP. Het speciale warming-up tenue van de recordkampioen van Italië kan gecompleteerd worden door een wit trainingsbroekje met aan de zijkanten zwarte Adidas strepen. Op deze trainingsbroekjes zijn ook de logo's van de club en Adidas vertegenwoordigd. Zoals ale trainingskleding van Adidas en de club is het flitsende pre matcht op uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt en tenue waarin sterren als Dybala, Higuain, Alves, Pjanic, Benatia, Buffon, Mandzukic, Khedira, Chiellini en andere spelers komend seizoen schitteren voorafgaande aan de wedstrijden.

Juventus warming-up shirt 2016-2017 kopen

Het Juventus pre match top voor 2016-2017 kan je vanaf per direct kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor KIDS is € 49,95 en voor volwassenen € 59,95. Check daar ook andere Juventus producten, zoals de voetbalshirts en tenues. Of check het overzicht met beschikbare JUVE producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PRE MATCH top exclusief in deze ADIDAS SHOP!

Juventus -warming -up -shirt -2016-2017