Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024

AC Milan en Puma hebben het nieuwe AC Milan trainingspak 2023-2024 gepresenteerd! De collectie van de Rossoneri bevat dit seizoen drie verschillende trainingspakken, die in stijl zijn van één van de voetbalshirts van de Italiaanse voetbalclub! De nieuwe trainingspakken worden door de club uit de Italiaanse modestad gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Alle trainingspakken hebben hetzelfde template, maar dan in een andere kleurencombinatie. De pakken bestaan uit een training sweater en een trainingsbroek. In dit artikel bespreken we het design van de trainingspakken en ook de functionele kenmerken!

Drie verschillende trainingspakken voor verschillende gelegenheden

Ter voorbereiding op de thuiswedstrijden draagt AC Milan dit seizoen een rood/zwart trainingspak. Dit trainingspak hoort dus bij het AC Milan thuisshirt 2023-2024. De training sweater van dit trainingspak is volledig rood en wordt gekenmerkt door een patroon van ruiten op de schouders. De AC Milan training sweaters hebben ook dit jaar weer een semi hoge hals met een rits tot de borst. De rechterborst bevat het Puma logo, de linkerborst het AC Milan logo en op het midden van alle AC Milan training sweaters prijkt het logo van E-Football. Dit AC Milan trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de onderkant een patroon van ruiten. Dit is hetzelfde patroon als op de schouders van de training sweater. De logo’s van AC Milan en Puma op deze trainingsbroek zijn rood. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een elastische tailleband, de zijkanten zijn uitgerust met ritsen met zakken en de onderkant van de broekspijpen bevatten enkelritsen, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

Ter voorbereiding op de uitwedstrijden draagt AC Milan een grijs/zwart trainingspak, welke dus bij het uitshirt hoort. De training sweater van dit trainingspak is grijs en bevat een patroon van donkergrijze ruiten op de schouders. De logo’s op dit trainingspak zijn rood(/zwart). Dit trainingspak wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek als het andere pak.

Ter voorbereiding op de Europese uitwedstrijden en andere wedstrijden waarbij het paarse AC Milan 3e voetbalshirt gedragen wordt, dragen de spelers van AC Milan een blauw/roze trainingspak. Dit pak past perfect bij het thema van het alternatieve uitshirt, namelijk inclusiviteit. De training sweater is blauw (royal sapphire) met roze panels op de schouders en alle logo’s op de trainingstrui zijn roze. Dit trainingspak wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek met roze panels aan de onderkant.

Kenmerken AC Milan trainingspak

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma Dry Cell technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Training sweater met semi hoge hals met rits
  • Raglanmouwen
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant trainingsbroek
  • Enkelritsen aan onderkant trainingsbroek
  • Zakken met ritsen aan bovenkant trainingsbroek
  • Toelopende pasvorm van trainingsbroek
  • Pasvorm: SlimFit

AC Milan trainingspak bestellen

De nieuwe Puma AC Milan trainingspakken kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 69,95. De trainingsbroek is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 54,95. De trainingsbroek kan ook gecombineerd worden met een trainingsjack.    

Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het AC Milan trainingspak 2023-2024