7 juli 2018

AC Milan keepersshirt 2018-2019

DE nieuwe AC Milan collectie voor 2018-2019 is vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor PUMA en de Italiaanse club. Dit betekent dat ook de keepers van Milan dit jaar geheel in het nieuw gestoken zijn. Puma en de Italiaanse club hebben vandaag twee verschillende keeperstenues gelanceerd. Dit shirt wordt onder andere gedragen door keepers als Donnarumma, Reina en Plizarri. Vanaf dit seizoen is Puma verantwoordelijk voor het design van de tenues van AC Milan. Het Duitse sportmerk en de Italiaanse club tekenden een aantal maanden terug een meerjarige deal. Check hieronder het design van de nieuwe keeperstenues van de Rossoneri.

Zwart en geel AC Milan keeper shirt en tenue 2018-2019

De nieuwe keeperstenues van AC Milan zijn gebaseerd op het goalkeeper template van Puma. Dit is hetzelfde template als het keepersshirt van het Italiaanse voetbalelftal. Puma heeft twee verschillende keeperstenues uitgebracht. Het gele shirt wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden en het groene shirt vooral in de thuiswedstrijden. We bespreken het shirt aan de hand van het gehele keeperstenue. Het shirt is geheel geel en wordt gekenmerkt door de Z-banen over het shirt. Bovendien bevat het keeperstenue een groot vlak over de borst. Deze band bevat een gradient design van dunne puntjes. Deze dunne puntjes komen ook terug in de T7 strip van PUMA over de mouwen. Het keeperstenue bevat dit jaar een ronde hals. De rechter borst is uitgerust met het Puma logo. De cat van het merk komt ook weer terug op de mouwen van het voetbalshirt. Puma is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van AC Milan. Het sportmerk is de opvolger van adidas, welke sinds 1998 de tenues en trainingskleding van de club verzorgde. Fly Emirates is de hoofdsponsor van de club en versiert het midden van het keeperstenue. Fly Emirates en Milan hebben sinds 2010 een samenwerking. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen.

Het gele tenue wordt dus vooral in de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedragen. Het zwarte keeperstenue wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden in San Siro. Zoals alle Puma tenues zijn ook deze shirts uitgerust met de Dry Cell technologie van het Duitse sportmerk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt of check het nieuwe thuisshirt van Puma.

AC Milan keepersshirt bestellen

Het AC Milan keepersshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het keepersshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Milan producten bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe AC Milan keepersshirt direct in deze online SHOP!