17 augustus 2020

AC Milan derde wedstrijdshirt 2020-2021

Nieuws uit Italië. AC Milan heeft, in samenwerking met de Duitse kledingsponsor Puma, haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2020-2021 gelanceerd. In dit ontwerp speelt de Italiaanse club haar wedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en tijdens de Europese wedstrijden aankomend seizoen. Verantwoordelijk voor het design van het shirt is Puma, de kledingsponsor is verantwoordelijk voor de ontwerpen van de shirts sinds het seizoen 2018-2019. De club heeft ook een ander uitshirt. Dit betreft het witte AC Milan uitshirt 2020-2021

AC Milan 3e shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van AC Milan is een ode aan de stad Milaan. De Italiaanse stad staat bekend als fashion hoofdstad van Europa en Puma heeft er alles aan gedaan om het design er erg modieus uit te laten zien. Waar het thuisshirt van AC Milan gebaseerd is op de architectuur van de stad Milaan, is het derde shirt van de club dus gebaseerd op de mode stad Milaan. Voor het eerst in de geschiedenis van AC Milan speelt de club in een blauw voetbalshirt. Het vette aan het shirt is het grafische design aan de onderkant van het shirt. Een all-over print van verschillende kleuren blauw is een ode aan de cultuur van de stad Milaan en met name aan de high-and fashion van de stad. De print aan de onderkant van het AC Milan 3e shirt betreft het zogenaamde Houndstooth patroon, in Nederland ook wel ''Pied de poule'' of hanenvoet genoemd. Dit is een tweekleurig textielpatroon, gekarakteriseerd door onderbroken steken die het patroon laat bestaan uit een tegelvorm van abstracte vierhoekige vormen. Dit patroon is door Puma bovendien met een kwartslag gedraaid, waardoor de M (van Milaan) tevoorschijn komt. Op het tenue van AC Milan is dit patroon blauw.

Het nieuwe AC Milan 3e shirt is verder uitgerust met een toelopende, brede v-hals. Net als de kraag, zijn de biezen aan de onderkant van de mouwen donkerblauw van kleur. Op de rechterborst is de springende poema, van de Duitse kledingsponsor geplaatst en deze komt ook weer terug op beide mouwen. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van AC Milan, met daarboven één gouden ster. Deze verwijst naar de meer dan tien kampioenschappen van de club. AC Milan is achttien keer kampioen geworden in Italië. Het laatste kampioenschap dateert echter alweer uit 2011. Zou de club na tien jaar eindelijk weer kampioen kunnen worden? Op het midden van het shirt valt de naam van sponsor Emirates te vinden. De tekst Emirates Fly Better is voor de echte voetballiefhebber een bekende naam. Onder andere Real Madrid en Arsenal hebben deze tekst ook op het shirt staan. Een laatste detail prijkt nog in de nek op de achterkant van het tenue. Hier zijn de initialen van de Italiaanse club verwerkt: ACM. 

Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een aqua blauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Puma. Dit is ook de kleur van de kousen, welke naast het Puma logo ook weer de initialen van de Rossoneri bevat. Zoals alle tenues van Puma zijn de AC Milan tenues dit seizoen ook weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AC Milan 3e shirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zlatan, Rebic, Hernandez, Romagnoli, Saelemaekers en alle andere sterspelers. 

AC Milan voetbalshirts bestellen

De AC Milan voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 zijn vanaf nu te bestellen. De prijzen van de shirts voor volwassenen ( maat: S, M, L, XL, XXL) zijn € 89,95. Voor kinderen betaal je € 69,95 voor de nieuwe shirts van de Italiaanse club. Het is ook mogelijk om je naam en rugnummer achter op het shirt te zetten, of de naam van je favoriete speler van de Italiaanse club. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en ook de kousen van de nieuwe tenues zijn te koop. Deze kosten € 17,95. Ook is het mogelijk om andere merchandise van AC Milan te bestellen in de onderstaande webshops. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AC Milan 3e shirt direct in deze winkel!

of deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

AC Milan 3e shirt 2020-2021

AC Milan derde tenue 2020-2021