29 juli 2020

AC Milan thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe AC Milan thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor. In dit nieuwe tenue speelt de Rossoneri de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in San Siro gedurende 2020-2021. De club van trainer Stefano Piolo debuteert in het nieuwe tenue in de laatste thuiswedstrijd van 2019-2020, waarin de Italiaanse club het opneemt tegen Cagliari. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe AC Milan tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2018-2019 kledingsponsor van de club uit Milaan. 

Direct fan van het AC Milan voetbalshirt? Dit tenue bestel je inclusief bedrukking in deze winkel of de AC Milan fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

AC Milan voetbalshirt 2020-2021

AC Milan thuis shirt en tenue 2020-21 | Een ode aan de Duomo!

Het design van het nieuwe AC Milan thuisshirt 2020-2021 past perfect in het thema dat Puma gebruikt voor de lancering van alle voetbalshirts van clubs en landen waarvan het kledingsponsor is: DRAFTED FROM CULTURE! Het tenue is dan ook een eerbetoon aan de rijke cultuur en de geschiedenis van de stad. Het AC Milan tenue bevat dit seizoen drie verticale rode banen en vier verticale zwarte banen. De middelste baan is dit jaar een rode baan. De banen zijn verder uitgerust met een all-over print.De print op het tenue is geïnspireerd door de Galleria Vittorio Emaunuele II, de oudste shopping mall van Italië. Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen en is gelegen in het centrum van Milaan. Het patroon en de architectuur van de Galleria komt terug in de print op de traditionele rode en zwarte banen van het AC Milan tenue. Hiermee wordt er een moderne twist gegeven aan de iconische look van het AC Milan voetbalshirt. 

Verder bevat het AC Milan thuisshirt dit seizoen een ronde hals, waarin de print doorloopt. De mouwen van het tenue zijn zwart en verder is het voetbalshirt uitgerust met een brede Puma T7 taping over de schouders en mouwen. Hierin staat het logo van kledingsponsor Puma. Dit logo komt ook weer terug op de rechterborst.  Op het midden van het tenue prijkt ook weer het logo van Fly Emirates. De vliegmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten is sinds 2010 hoofd- en shirtsponsor van de club. Het logo op Emirates betreft het zogenaamde Emirates, Fly Better logo. De linkerborst van het voetbalshirt is dit weer uitgerust met het logo van de in 1899 opgerichte club. Boven het logo staat ook weer een ster, welke verwijst naar de meer dan tien (18) kampioenschappen van de club in Italië. In de nek op de achterkant van het tenue staan de initialen van de club (ACM) in een sierlijk lettertype. Het AC Milan thuistenue 2020-2021 kan compleet gemaakt worden door een zwart en wit voetbalbroekje. Op deze voetbalbroekjes staan ook weer de logo's van de club en Puma. Hetzelfde geldt voor de kousen. Deze zijn er in een zwarte en witte versie. Beide kousen bevatten een design van flitsende rode strepen met fading design. Op de kousen prijkt ook de Puma Cat met de initialen van de Italiaanse club. 

Alle tenues van Puma zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AC Milan tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zlatan Ibrahimovic, Rebic, Hernandez, Calhanoglu, Bennacer, Paqueta, Maldini, Romagnoli, Leao en andere sterspelers. 

AC Milan voetbalshirt bestellen

Het AC Milan Puma voetbalshirt 2020-2021 kun je direct bestellen bestellen. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95  (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Check ook andere AC Milan producten in de onderstaande winkels! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je AC Milan voetbalshirt altijd in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!

AC Milan tenue 2020-2021

 AC Milan thuisshirt 2020-2021

AC Milan voetbalshirt 2020-2021