3 augustus 2018

AC Milan 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe AC Milan 3e shirt voor 2018-2019 is vandaag gelanceerd door de Rossoneri en kledingsponsor PUMA. Dit betreft het shirt waarin de Italiaanse club de uitwedstrijden speelt in Europa of de Coppa Italia. Vorig week werd bekend dat AC Mialan dit seizoen toch deel mag nemen aan de Europa Leage. Eerder werd het nog uitgesloten, omdat het niet aan de voorwaarden van Financial Fair Play voldeed. Dat is nu weer teruggedraaid. AC Milan speelt ook in dit nieuwe 3e shirt een aantal uitwedstrijden in de Serie A. Dit is vooral het geval wanneer het reguliere uitshirt te veel overeenkomsten heeft met het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Check hieronder alle details van het Milan 3e shirt!

Zwart AC Milan 3e shirt en tenue 2018-2019

Zoals altijd is het nieuwe AC Milan 3e tenue overwegend zwart. Dit geldt dit jaar voor zowel de body van het shirt als de mouwen. De mouwen zijn dit jaar bovendien uitgerust met een melange achtige print van rode en zwarte strepen, die door elkaar heen lopen. Verder heeft het shirt een ronde hals. Op de mouwen en de rechter borst prijkt het logo van PUMA in het wit. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van het keurkorps van trainer Gattuso. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor de lange termijn. PUMA vervangt vanaf dit seizoen adidas, dat sinds 1998 de tenues produceerde. De linker borst van het shirt is traditiegetrouw uitgerust met het logo van de in 1899 opgerichte club. De ster boven het logo verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen van Milan. Fly Emirates staat al sinds 2010 op het midden van de tenues van de club. Dat is dit jaar niet anders. Beide bedrijven hebben in ieder geval nog een contract tot het einde van het seizoen 2019-2020. Op alle tenues prijkt dit jaar op de achterkant een duivel. Deze duivel bevindt zich in de nek van de club en is een ode aan één van de oprichters van Milan. Deze duivel wordt '''Il Diavolo'' genoemd. Een bekende uitspraak van oprichter Kilpin was namelijk: "We are a team of devils. Our colours are red as fire and black to invoke fear in our opponents."

Het nieuwe AC Milan 3e tenue voor 2018-2019 heeft een speciaal voetbalbroekje. Dit broekje heeft eenzelfde all-over print als over de schouders en mouwen van het shirt loopt. Het broekje heeft namelijk ook de melange achtige print. Op de broekjes staan uiteraard ook weer de logo's van Milan en PUMA. De kousen van het nieuwe 3e tenue zijn zwart en hebben aan de bovenkant een rode band. De authentic versie van het shirt betreft de evoKNIT versie. Dit is het shirt dat de spelers daadwerkelijk dragen. De replica tenues bevatten de Puma Dry cell technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt, dat vanaf augustus gedragen wordt door spelers als Suso, Halilovic, Kalinic, Bacca, Silva, Strinic, Romagnoli, Calhanoglu en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

AC Milan 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe, zwarte AC Milan shirt voor 2018-2019 kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen €70,-. In deze shop kan je het Milan shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je AC Milan voetbalshirt altijd in deze WINKEL! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)