AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023

AC Milan en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit groene uitshirt speelt de Rossoneri vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A. Het voetbalshirt is namelijk het alternatief voor het witte AC Milan uitshirt 2022-2023. Het tenue wordt ook gedragen door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen van de club. Puma is sinds het seizoen 2018-2019 de kledingsponsor van de Italiaanse voetbalclub en The Emirates Group is sinds medio 2010 de hoofdsponsor van de club van trainer Stefano Pioli.

Groen AC Milan uitshirt 2022-2023

Het AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de stad Milaan. Het voetbalshirt is olijf groen en wordt gekenmerkt door de dunne verticale lijnen. Deze lijnen hebben een net iets andere tint groen en zijn geïnspireerd door de lijnen uit de vlag van de stad en het clublogo. De lijnen zijn in verschillende vlakken van het voetbalshirt verwerkt. Verder bevat het voetbalshirt fel gele accenten. Alle logo's op het tenue hebben deze kleur. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma en op de linkerborst prijkt traditiegetrouw het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het AC Milan logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: geel/groen. Het logo van Emirates Fly Better prijkt in het geel op het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor BitMex. Het AC Milan 3e voetbalshirt bevat een zwarte ronde hals en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. AC Milan draagt op het midden van de borst van het tenue de Scudetto badge. Deze badge mag de club dragen, omdat het vorig seizoen kampioen is geworden. De ster boven het logo van AC Milan verwijst naar de negentien landskampioenschappen. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de club: SEMPRE MILAN. Het derde tenue van AC Milan wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje. Op de voetbalbroekjes staan ook monochrome logo's van Puma en de club. Deze hebben namelijk een net iets andere tint groen. De kousen zijn ook olijf groen en bevatten op het midden een zwarte en witte baan. Daaronder zijn de initialen van de club in het fel geel verwerkt: ACM.

De AC Milan tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Puma. De authentic voetbalshirts bevatten de Puma Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts alleen de Puma DryCell technologie. De Ultraweave voetbalshirts wegen slechts 72 gram en bevatten een miniem aantal naden. De Ultraweave voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen ze nog meer focus hebben op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. In het materiaal is ook de DryCell technologie van Puma verwerkt. Dit materiaal zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer van AC Milan, reageert: ''We zijn erg verheugd om vandaag het nieuwe tenue te lanceren, met dank aan onze partner Puma. Het nieuwe tenue combineert ons erfgoed met onze innovatieve geest. Door een moderne draai te geven aan één van de symbolen van onze stad, geloven we erin dat we een uniek product gecreëerd hebben, dat zowel op als naast het veld gedragen kan worden.'' Marco Muller, senior product manager bij Puma, sluit hierbij aan: ''Milaan is een enorm trotse stad, doordrenkt van cultuur en stijl. We wilden dit jaar iets anders en unieks doen met het derde voetbalshirt door een trend kleur te gebruiken, die past bij de vooruitstrevende mode van Milaan. Een ander aspect van het tenue is het verwerken van de vlag van de stad. Hiermee brengen we een ode aan de passie en trots van de inwoners van Milaan.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ibrahimovic, Leao, De Ketelaere, Giroud, Origi, Tonali, Hernández, Adli, Díaz, Bennacer en nog meer spelers of check het AC Milan thuisshirt 2022-2023.

AC Milan 3e voetbalshirt bestellen

Het groene AC Milan uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In de winkels vind je ook de andere AC Milan voetbalshirts en kun je deze ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwe AC Milan uitshirt direct in de PUMA SHOP!

of deze AC Milan fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel!

AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023

AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023
AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023
AC Milan 3e voetbalshirt 2022-2023