SKU: HD9416

Bestel hier de authentic versie van adidas België uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het voetbalshirt dat daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Dit voetbalshirt is uitgerust met de adidas Heat.RDY technologie. In dit voetbalshirt speelt het Belgische voetbalelftal (de Rode Duivels) de WK 2022 uitwedstrijden en de kwalificatie en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024, inclusief de Nations League wedstrijden. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL! 

Het België uitshirt 2022-2023 is overwegend wit met kleurige details. De kleur van het voetbalshirt is geïnspireerd door alle legendarische witte uitshirts die België in het verleden gedragen heeft. De kleurige (blauw/roze/rood/oranje/geel) details zijn een verwijzing naar het vuurwerk op Tomorrowland, het festival dat iedere zomer in Boom gehouden wordt. De kleuren staan ook symbool voor diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een graphic in deze kleurencombinatie en ook de band rondom de overlappende V-hals heeft deze kleuren. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een vlak in de vorm van de letter B in deze kleurencombinatie en ook het logo van adidas en de KBVB hebben deze kleurencombinatie. Het adidas logo betreft het nieuwe performance logo. Dit logo bevat alleen nog de drie diagonale blokken en niet meer het woordlogo van adidas. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd. De badge van de Belgische voetbalbond betreft een siliconen badge. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de tekst: LOVE. In de letter O is het logo van Tomorrowland verwerkt. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Heat.RDY technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

 • Een nieuw voetbaltenue. Gemaakt voor performance en identiek aan wat de spelers dragen tijdens officiële wedstrijden.
 • Dit product is deels gemaakt met Parley Ocean Plastic. Gewoon een van de innovaties waarmee we willen helpen een einde te maken aan plastic afval.
 • De 'Authentic'-badge is geïnspireerd op de vorm van de stukken waaruit de officiële FIFA World Cup™ Al Rihla wedstrijdbal is opgebouwd, en dit is ook het eerste moment dat het adidas Performance-logo op het veld te zien is.
 • Het nieuwe, ultra-ademende, vochtafvoerende 3D-geweven materiaal en de verkoelende zones houden je koel als het er verhit aan toegaat op het veld.
 • Strak model
 • Geribbelde ronde hals
 • Jacquard, 100% gerecycled polyester
 • Mesh aan de zijkanten
 • Langere zoom aan de achterkant
 • Opgestreken België-embleem
 • Garen bestaat voor 50% uit Parley Ocean Plastic
 • Dit kledingstuk bestaat in totaal voor minimaal 40% uit gerecycled materiaal

Klik direct op de buttons om het authentic België HEAT.RDY uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je het België voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele België bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

 

Koop deze producten