Royal Union Sint-Gillis voetbalshirts 2021-2022

De Belgische voetbalclub Royale Union Saint-Gilloise (RUSG) heeft in samenwerking met kledingsponsor Le Coq Sportif inmiddels ook de nieuwe Royale Union Sint Gillis voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de promovendus de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2021-2022. Sint Gillis speelt haar thuiswedstrijden in het Joseph Marienstadion in Vorst. Sinds de zomer van 2020 is het Franse sportmerk Le Coq Sportif de kledingsponsor van Royale Union Saint Gilloise. Dit contract loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2022.

Royal Union Sint-Gillis thuisshirt 2021-2022

Het Royale Union Sint Gillis thuisshirt 2021-2022 is overwegend geel met blauwe mouwen. Verder is het tenue uitgerust met een combinatie van een rechte en diagonale hals. He tlogo van Le Coq Sportif prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat de badge van RUSG. Hoofdsponsor Lotto versiert zowel het midden van het tenue als beide mouwen. De band aan de onderkant van de mouwen is geel. Het thuistenue van Sint Gillis wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Le Coq Sportif staan. De kousen van het tenue zijn volledig geel.

Royal Union Sint-Gillis uitshirt 2021-2022

Het Royal Union Sint Gillis uitshirt 2021-2022 is dit seizoen wit en bevat een all-over print van ruiten met een gele uitlijning. Deze ruiten hebben wat weg van de ruiten op het Nederlands Elftal voetbalshirt van 1988. Ook dit tenue bevat een combinatie van een rechte en diagonale hals en is verder voorzien van donkerblauwe details. Ter hoogte van de oksels bevindt zich een donkerblauw vlak en ook de logo's van Le Coq Sportif en Lotto op het tenue zijn donkerblauw. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue van Royal Union Saint-Gilloise wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen, welke allebei uitingen van de club en Le Coq Sportif bevatten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Royal Union Sint Gillis voetbalshirts 2021-2022, welke gedragen worden door spelers als Nieuwkoop, Vanzeir, Undav, Mitoma, Nielsen, Van der Heyden, Burgess, Lapoussin en nog meer spelers. De Royale Union Saint-Gilloise (RUSG) voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Belgische vereniging. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts? Check het dan in deze winkel! 

Sint Gillis thuisshirt 2021-2022

Royal Union Sint-Gillis uitshirt 2021-2022

 

 

Gerelateerd nieuws