SKU: EJ8548

Koop hier het Rode Duivels uitshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. Dit uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en 3XL. In dit voetbalshirt speelt het Belgische nationale elftal de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Dit tenue wordt ook gedragen in de Nations League wedstrijden. 

Het België uitshirt 2020-2021 heeft dit jaar een echt heritage design. Qua template is het tenue geïnspireerd door het adidas Condivo 20 template. Het voetbalshirt is overwegend beige en bevat een all-over print, welke wat weg heeft van een camouflage print. Een ander kenmerk van het tenue is de adidas EQT collar. Dit is een combinatie van een opstaande kraag en een v-hals, welke is geinspireerd door de v-hals van de adidas voetbalshirts in de jaren '90. Ook deze hals is beige. Verder bevat het tenue kenmerken uit de Belgische vlag. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een brede band. Deze band is rood/zwart.  De linkerborst van het België tenue is uitgerust met het logo van de Belgische voetbalbond. Dit betreft een geheel nieuw logo ter ere van het 125 jarig bestaan. De andere borst bevat het logo van adidas in het zwart. De flitsende letter B is ook verwerkt op de achterkant van het tenue, onder de kraag. Het België tenue is verder uitgerust met rode adidas strepen. Deze zijn te vinden op de schouders . Het België uittenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. 

Koop deze producten